Psychotische Lady Gaga schittert in eerste trailer Joker: Folie À Deux

Films & Series Lucas van de Wetering 10 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De eerste teaser trailer van de aankomende film Joker: Folie À Deux is uit. En we hebben onze eerste blik op Lady Gaga als Harley Quinn.

Na het grote succes van Joker in 2019 komt Warner Bros nu een met een tweede deel. Deze tweede film heeft de titel Joker: Folie À Deux gekregen. En de eerste trailer van Joker 2 is nu te bekijken op het YouTube-account van Warner Bros.

Naast wat foto’s een tijdje geleden, geeft deze trailer de eerste blik op Harley Quinn, gespeeld door niemand minder dan de popster Lady Gaga. Verder is Joaquin Phoenix natuurlijk weer terug als het iconische hoofdkarakter van de film.

Joker: Folie À Deux met Lady Gaga

Als we kijken naar de trailer, dan lijkt Joker: Folie À Deux direct het verhaal van de eerste film volgen. Waar Joker eindigt met Arthur in de Arkham Asylum, start het tweede deel op deze plek. We weten alleen niet precies hoeveel tijd er tussen zit.

We maken in de trailer al redelijk snel kennis met Harley Quinn, gespeeld door Lady Gaga. De connectie tussen Harley en Joker lijkt in de trailer liefde op het eerste gezicht te zijn. De eerste keer dat ze elkaar zien, staren ze elkaar gewoon aan, maar wel met veel verwondering.

Wanneer de trailer verder gaat, zien we de band tussen Harley Quinn (Lady Gaga) en Joker (Joaquin Phoenix) steeds verder ontwikkelen. Als we de teaser mogen geloven, gaat de film zich vooral focussen op het duo, in plaats van op de Joker zelf. Ook die titel maakt dat duidelijk. Joker: Folie À Deux betekent vrij vertaald: waanzin voor twee.

Releasedatum en verwachtingen

Naast de trailer hebben we nog niet veel informatie over Joker: Folie À Deux. Wel weten we dat we de film hoogstwaarschijnlijk later dit jaar kunnen verwachten. Voor nu staat de planning op 4 oktober, aar dat kan altijd nog veranderen.

De nieuwe teaser trailer van de film geeft fans van de eerste Joker veel hoop op een mooie sequel. Zo lijkt het verhaal perfect te passen bij het eerste deel en ziet Joaquin Phoenix’ acteerwerk er opnieuw mega goed uit. Lady Gaga lijkt ook een extreem goede Harley Quinn te worden. Als de daadwerkelijke film net zo goed wordt als de trailer, gaat het zeker een grote hit worden.

Marvel-fans door het dolle dankzij aankondiging Robert Downey Jr.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen