Knal Pikachu af in deze fan-made Pokémon-game

Games Jelle van Es 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Over een week kun je aan de slag met de game Pokémon Legends: Arceus. De nieuwe game is veelbelovend, maar is wel weer een geval van Pokéballs gebruiken om de verschillende dieren te vangen.

En wellicht dat je na 25 jaar dat wel een beetje gezien hebt. Wellicht dat een Pokémon-game waarbij je wapens kunt gebruiken meer iets is om enthousiast van te worden.

Pokémon-game met guns

Zo’n game is niet in ontwikkeling. Nintendo zou zoiets never nooit niet toestaan. Toch is er een creatieveling die besloot om een game in elkaar te knutselen waarbij je met verschillende guns op Pokémon kon jagen. Dus geen Pokéballs, maar gewoon grof geweld. Vangen is er niet bij, het is echt gewoon het keihard uitschakelen van de schattige beestjes. In de onderstaande video zie je hoe het er uit ziet.

Daarnaast heeft de maker van deze Pokémon-game ook nog een Youtube-video gemaakt, waarin hij laat zien hoe hij de game heeft gemaakt. Het is daarbij wel een game die echt nooit wordt uitgebracht. Hij heeft de game met wat vrienden gedeeld voor een mooi effect, maar te koop zal hij nooit gaan zijn. Zoals gezegd heb je dan echt te maken met de intellectual property van Nintendo en krijg je een lading advocaten achter ja aan.

Palworld als alternatief

Heb je na het zien van deze video zin om alsnog Pokémon af te knallen? Dan moet je de game Palworld in de gaten houden. Het is een titel die je de mogelijkheid geeft om schattige beestjes af te knallen. Het lijkt veel op de games van Nintendo, maar is net wat anders. Wanneer die game precies uitkomt, dat is nog niet bekend. De game staat gepland voor een release in 2022.

Knal nep-Pokémon kapot in de opvallende ripoff Palworld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen