Ouderwets knokken in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Games Jelle van Es 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De brawler was een populair gamegenre in de jaren negentig. Samen met een vriend op de bank rondlopen met stoere personages over straat en iedereen die in de buurt was in elkaar rammen. Met Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gaat die tijd herleven.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge wordt uitgebracht door DotEmu, die sowieso een liefhebber is van dit soort oude games. Eerder brachten ze al Streets of Rage 4 uit en ook dit zit er lekker oldschool uit.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt er aan

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een game die gebaseerd is op de Turtles in Time en de andere brawlers van de Turtles van vroeger. Leuk feitje: één van de eerste games die ik ooit heb gekocht is de eerste Turtles-game, waarbij je er ook op los kon rammen. Wat dat betreft is dit een game die perfect in mijn straatje past. De game wordt gemaakt in samenwerking met Nickelodeon, Mercenary Kings en Tribute Games. Die laatste twee studios hebben in het verleden ook wat klassieke games gemaakt. Bekijk hieronder de heerlijke oldschool trailer.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een game die je met maximaal vier spelers cooperatief kunt spelen. Daarbij neem je het op tegen de verschillende bekende vijanden. Shredder heeft weer eens plannen om de wereld te veroveren en doet dat samen met zijn Foot Clan. Ook zijn er diverse gevaarlijke mutanten in de game, waaronder Bebop en Rocksteady. Kortom, er valt genoeg te beleven in de game.

Weinig informatie

Veel meer dan dat weten we niet over Shredder’s Revenge. Aan het einde van de trailer zie je een paar seconden aan gameplay, waarin duidelijk wordt wat de visuele stijl is van de game. De game komt in elk geval uit op de pc en zal daarnaast ook op verschillende spelcomputers verschijnen. Wanneer dat gebeurt, dat is niet bekend, want een releasedatum ontbreekt nog.

[REVIEW] Streets of Rage 4: Oude tijden herleven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen