Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder met flinke korting

Kruidvat is dé plek voor shampoo, deodorant en make-up. Maar het is ook de ideale plaats om voordelige gadgets te vinden. Wij hebben de drie beste aanbiedingen uit de folder voor je op een rij gezet.

Het is het begin van de week en dat betekent dat naast het krantje van de supermarkt ook de Kruidvat-folder weer op de deurmat is gevallen. Jouw vrienden van WANT begrijpen dat je geen zin hebt om de folder uit te pluizen, dus hebben wij dat voor je gedaan. Hier zijn volgens ons de beste aanbiedingen.

3 gadgets uit de Kruidvat-folder

Wil je weten welke tech-aanbiedingen je echt niet mag missen? Hier zijn de drie beste van week 33.

#1 Lego Indiana Jones

Er zijn verschillende filmpersonages die je altijd zullen bijblijven. Eén daarvan is natuurlijk Indiana Jones, vertolkt door Harrison Ford. Voor de echte fan heeft Kruidvat nu een speciale Lego-set van The Temple of Doom.

De Lego-set uit de Kruidvat-folder ziet er al leuk uit, en je krijgt er ook nog vier minifiguren bij. Zo waan je jezelf helemaal in de wereld van Indiana Jones wanneer je de set in elkaar zet. Bij Kruidvat krijg je nu 5 euro korting, waardoor je nog maar 34,99 euro betaalt.

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder met flinke korting
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Oral B iO Series 8 Alblaster elektrische tandenborstel

Kruidvat heeft niet alleen eenvoudige plastic tandenborstels. Ook voor een nieuwe elektrische variant kun je bij de winkel terecht. Een van de duurste modellen in dit segment is deze week extra voordelig te vinden in de Kruidvat-folder.

De iO Series 8 van Oral B is nu in de aanbieding. De magnetische technologie in deze elektrische tandenborstel zorgt voor een zeer grondige reiniging. Dit is dan ook het beste wat het merk te bieden heeft. Normaal heeft dit exemplaar een flink prijskaartje van 349 euro. Deze week is het sterk afgeprijsd, waardoor je 200 euro minder betaalt. De prijs is nu 149,99 euro.

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder met flinke korting
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Philips tondeuse uit de Kruidvat-folder

Niet alleen je tanden moet je goed onderhouden, hetzelfde geldt voor je baard. Die moet er verzorgd en prachtig uitzien. Dat doe je het beste met een baardtrimmer zodat het er allemaal strak uitziet. Deze week kun je er een vinden in de Kruidvat-folder.

Deze baardtrimmer van Philips laat je heel makkelijk je gewenste look creëren. De trimmer tilt platliggende haren op richting de mesjes voor een gelijkmatig resultaat. Deze week krijg je 35 procent extra korting, waardoor je voor dit exemplaar nog maar 21,44 euro betaalt.

(Afbeelding: Kruidvat)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!