3 gadgets uit de Kruidvat-folder die nu flink goedkoper zijn

Deals Jeroen Kraak 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij het kopen van gadgets denk je niet meteen aan Kruidvat, en dat is eigenlijk best logisch. De winkel staat vooral bekend om producten als tandpasta en make-up. Toch vind je in de folder ook interessante producten met een stekker. Wij zetten de drie beste van deze week voor je op een rij.

Jouw vrienden van WANT bekijken wekelijks de Kruidvat-folder, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Jij kunt je tijd besteden aan leukere dingen. Om je toch geen FOMO te geven, zetten wij, net zoals we dat bij Lidl doen, de beste gadgets uit de folder voor je op een rij zodat je niets mist.

3 Ideale Aanbiedingen uit de Kruidvat-folder

Maar welke aanbiedingen uit de Kruidvat-folder mag je deze week echt niet missen? Hier komen ze.

#1 King C. Gillette Style Master

Om een mooie baard te stylen en te behouden, moet je deze goed onderhouden. Dat is soms lastig genoeg, want een verkeerde beweging en je baard is naar de knoppen. Gelukkig staat in de Kruidvat-folder de ideale oplossing.

Kruidvat heeft deze week de King C. Gillette Style Master in de aanbieding. Het 4D mesje zorgt voor een gemakkelijke, snelle en comfortabele beweging tijdens het scheren. Met drie verwisselbare opzetstukken maak je je baard precies zo lang als je wilt. Met de 25 procent korting betaal je nu nog maar 34,99 euro.

Gillette Kruidvat
(Afbeelding Kruidvat)

#2 Micro SD-kaart

Een micro SD-kaart kun je altijd wel gebruiken, of het nu extra ruimte is voor je telefoon, je fotocamera of als je gewoon een kaartje wilt hebben om je belangrijke bestanden op te slaan. In de Kruidvat-folder staat nu de ideale aanbieding.

Deze micro SD-kaart heeft een opslagcapaciteit van 128 GB, zodat je genoeg ruimte hebt voor bijna alles wat je maar wilt. Je betaalt er 19,99 euro voor.

Micro SD kaart Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Keukentool in de Kruidvat-folder

Dit ziet er misschien uit als een heel simpel product in een lijstje met gadgets, maar dat is het zeker niet. Deze keukentool kan je met veel taken in de keuken helpen, waardoor koken een stuk makkelijker wordt.

Met deze keukentool kun je gemakkelijk groenten snijden, aardappelen pureren of heel simpel de lekkerste sauzen en toppings maken. Je laadt het apparaat op met een USB-poort, wat vervelende snoeren in de keuken voorkomt. In de Kruidvat-folder vind je dit product nu voor 8,99 euro.

Keukentool Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

Zo veel wegenbelasting betaal je voor een elektrische auto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen