Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 11 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

5 Sonos en Philips Hue alternatieven die je nu in de Lidl-folder vindt

De nieuwe week is weer begonnen, en dat betekent dat ook weer de Lidl-folder op je deurmat is gevallen. WANT zoekt voor jou daarin naar de leukste gadgets voor weinig. Deze week zijn er een aantal ideale alternatieven voor Sonos en Philips Hue.

Bij WANT zijn we altijd op zoek naar de beste gadgets, zelfs op plaatsen waar je ze niet verwacht. Lidl is zo’n winkel, en daar scoor je ze ook nog eens voor heel weinig. Wij hebben de folder doorgenomen, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Deze week zijn er zeer goedkope alternatieven voor Sonos en Philips Hue.

5 Sonos- en Philips Hue-alternatieven uit de Lidl-folder

Maar welke aanbiedingen uit de Lidl-folder wil je deze week echt niet missen? Hier komen de alternatieven voor Sonos en Philips Hue om je huis om te toveren tot een smart home.

#1 Bluetooth-luidspreker als alternatief voor Sonos

Een Bluetooth-luidspreker is ontzettend handig. Je zet ‘m makkelijk overal neer waar je wilt. Met de laatste dagen van de zomer is het ook nog eens ontzettend fijn om ‘m mee naar buiten te nemen en te genieten als je nog voor de laatste keer het strand bezoekt of een picknick plant. Je hoeft hiervoor niet naar Sonos, want Lidl heeft een goedkoop alternatief.

Deze Bluetooth-luidspreker van Lidl heeft een geïntegreerde DAB+ en FM-radio. Zo hoef je je telefoon niet eens te verbinden als je wilt genieten van muziek. Voor de handigheid is er ook een LC-display. Je hebt de speaker nu voor 59,99 euro.

Bluetooth speaker Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#2 Soundbar in de aanbieding bij Lidl

Over Sonos gesproken, het merk is vooral bekend vanwege soundbars. Het merk heeft geweldige soundbars, maar wel met een flink prijskaartje. Gelukkig heeft Lidl ook hiervoor een zeer goedkoop alternatief in de folder van deze week.

Deze soundbar heeft een vermogen van 2 x 17 W. Hiermee is die prima geschikt voor het streamen van tv, stereo of muziek op je mobiel. De digitale geluidsprocessor zorgt voor een gebalanceerd geluid. Met een prijs van 49,99 euro is die flink goedkoper dan welke Sonos dan ook.

Soundbar Lidl Sonos
(Afbeelding: Lidl)

#3 Lidl soundtower in de folder

Maar geluid is ook op andere manieren te ervaren. Wat te denken van deze soundtower. Iets wat natuurlijk niet in het assortiment van Sonos zit. Dat bedrijf houdt het bij gewone speakers. Toch kan de soundtower van Lidl een ideale toevoeging zijn in je huis.

Via de soundtower stream je makkelijk het geluid van je mobiel. Zo hoor je overal in huis je favoriete muziek. Lidl geeft nu 29 procent korting, waardoor het apparaat 39,99 euro kost in plaats van 56,99 euro.

Soundtower Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#4 Livarno Home, een ideaal Philips Hue alternatief

Naast Sonos is ook Philips Hue een merk dat je helpt om je huis om te toveren naar een smart home. Ook daarvoor heeft Lidl een ideaal en vooral goedkoop alternatief. Het bedrijf biedt ook slimme verlichting aan die flink goedkoper is.

Bij Lidl scoor je nu de starterset extra voordelig. Je krijgt drie slimme lampen bij deze set en een gateway waarmee je ze kunt besturen. Zo kunnen je lampen 16 miljoen verschillende kleuren weergeven. De set staat nu voor 49,99 euro in de folder.

Slimme verlichting Lidl Philips Hue
(Afbeelding: Lidl)

Slimme schijnwerper uit de Lidl-folder

Goed, heb je de starterset al in huis? Dan is het tijd om uit te breiden. Net zoals bij Philips Hue is dat bij Lidl ook heel simpel. Ook bij de supermarkt kun je verschillende lampen kopen die je kunt verbinden met je gateway.

Een daarvan is deze LED-schijnwerper, die je ook in de tuin of op het balkon kunt gebruiken. Deze heeft een lichtstroom van 420 lumen en je kunt bij dit model ook kiezen uit een van de 16 miljoen kleuren. Je betaalt er nu 49,99 euro voor.

Slimme lamp
(Afbeelding: Lidl)

Sonos kondigt nieuwe speaker aan: dit is de Move 2

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!