Kruidvat heeft 3 ideale gadgets voor o.a. Nintendo Switch

Deals Jeroen Kraak 18 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is waarschijnlijk de winkel waar je goedkope verzorgingsproducten kunt kopen. De winkel heeft echter ook elke week gadgets in de aanbieding. Wij zetten de beste drie uit de folder van week 38 voor je op een rij.

Als je een Nintendo Switch hebt, is dit de ideale week om naar Kruidvat te gaan. Niet alleen zijn er knuffels van Mario en zijn vrienden in de aanbieding, maar je kunt ook ideale gadgets voor je console scoren.

@wantnl

iPhone 15 Pro Max heeft ZEVEN lenzen 🔥 #iphone15promax #iphonecamera #iphone #iphonetips #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

3 aanbiedingen uit de Kruidvat-folder

Genoeg gepraat, waarschijnlijk wil je de aanbiedingen uit de Kruidvat-folder gewoon zien. Hier komen ze.

#1 Gaming controller uit de Kruidvat-folder

Als je een Nintendo Switch hebt, weet je dat je flink wat geld moet neertellen voor een controller. Kruidvat laat zien dat het ook anders kan, want in de folder staat nu een controller die geschikt is voor de spelcomputer.

Deze draadloze controller heeft een dualmotor voor trillingen, een accelerometer en een gyro-sensor voor spellen waarbij je de controller moet kantelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Zelda-games. Op een volle batterijlading gaat deze zes uur mee. Je betaalt voor dit exemplaar deze week 15,99 euro.

Kruidvat heeft 3 ideale gadgets voor de Nintendo Switch
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Gaming earbuds

Tijdens het gamen wil je natuurlijk ook genieten van de audio. In sommige spellen is het zelfs van levensbelang. Denk bijvoorbeeld aan schietspellen waarbij je wilt weten van welke kant iemand op je schiet.

Deze earbuds uit de Kruidvat-folder hebben een lage latentie van minder dan vijf ms. Op een volle lading gaan ze acht uur mee en zijn ze te bedienen via touchbediening. Je hebt ze voor 14,99 euro.

Kruidvat heeft 3 ideale gadgets voor de Nintendo Switch
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Tornadolamp uit de Kruidvat-folder

Leuk al die gamingaccessoires, maar je wilt natuurlijk ook dat je gamekamer of je mancave er cool uitziet. Daarvoor is deze tornadolamp uit de Kruidvat-folder het ideale stukje decoratie.

Eigenlijk zegt de naam van dit gadget precies wat het is. Als je de lamp aanzet, komt er een tornado in beweging. De lamp wisselt van kleur, waardoor er een mooi effect ontstaat. Om ‘m te laten werken heb je drie AAA-batterijen nodig. Je hebt de lamp voor 12,99 euro.

Kruidvat Tornadolamp
(Afbeelding Kruidvat)

Lidl geeft flinke korting op smart TV en 4 andere gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen