3 aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is waarschijnlijk de winkel waar je naartoe gaat voor zeep en tandenpasta. Toch kun je daar behalve dat ook veel gadgets scoren tegen lage prijzen. Dit zijn de drie beste aanbiedingen uit de folder van week 39.

We komen allemaal weleens bij Kruidvat, al is dat meestal niet voor de gadgets. Toch houden je vrienden van WANT de folder in de gaten, want soms staan er net zoals bij Lidl goede aanbiedingen in. Zo ook deze week.

@wantnl

iPhone 15 Pro Max heeft ZEVEN lenzen 🔥 #iphone15promax #iphonecamera #iphone #iphonetips #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

3 Gadgets uit de Kruidvat-folder

Je hebt waarschijnlijk geen zin om de Kruidvat-folder helemaal door te bladen, dus dat hebben wij al gedaan. Dit zijn de drie beste gadgets in de aanbieding.

#1 Fujifilm Instax mini camera

We hebben natuurlijk allemaal een camera op onze smartphone. Toch haalt dat wel een beetje de magie weg van fotografie. Een foto op papier heeft toch net wat extra’s in vergelijking met een kiekje op een beeldscherm. Kruidvat helpt je deze week erbij.

Je vindt nu namelijk een Fujifilm Instax camera in de folder. Deze kan je vergelijken met een ouderwetse polaroid. Als je een foto maakt, komt deze er meteen uit. Normaal kost deze 89,99 euro, maar nu heb je ‘m voor 69,99 euro.

(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Charging dock voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een heerlijke console. Niet alleen speel je geweldige games op je tv zoals Zelda en Mario, ook neem je ‘m overal naartoe. Dan moet natuurlijk wel de batterij vol zijn. Gelukkig staat in de Kruidvat-folder het ideale gadget.

Dat opladen is geen enkel probleem met dit charging dock uit de Kruidvat-folder. Dit oplaadstation is geschikt voor het opladen van één Joy Con-set en een draadloze controller. Bij de winkel kost hij nu net geen tientje.

Charging Dock Nintendo Switch Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Tv dongle in de aanbieding bij Kruidvat

Ben je meer van de series en films dan van de games. Ook dan kun je in de Kruidvat-folder terecht. De drogisterij heeft nu een tv-dongle in de aanbieding.

Met deze speciale dongle stream je makkelijk vanaf je computer of mobiele telefoon naar je televisie. Zo kijk je je favoriete Netflix-serie of YouTube-filmpjes op het grote scherm. Het apparaat kost nu bij Kruidvat 14,99 euro.

(Afbeelding: Kruidvat)

Nintendo Switch of toch een Wii U: wat is de PlayStation Portal precies?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen