Een van de meest populaire series maakt een comeback

Films & Series Jeroen Kraak 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

We hebben allemaal series die we na jaren nog steeds terugkijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Friends, How I met your Mother of The Sopranos. Eentje die ook in dat rijtje hoort is The Office. Daar komen binnenkort waarschijnlijk weer nieuwe afleveringen van.

We moeten je wel alvast uit de droom helpen. Dit is waarschijnlijk niet met de gehele oude cast van The Office. Toch zouden verschillende acteurs er wel voor open staan om weer een rol in het kantoor te vertolken, waaronder John Krasinski (Jim Halpert) en Mindy Kaling (Kelly Kapoor).

@wantnl

USB-C voor je iPhone, maar wel The Apple Way 😅 #iphone15 #iphone15pro #iphone15plus #iphone15pluspink #iphone15promax #apple

♬ original sound – WANT – WANT

Dit is het nieuwe The Office

Het gaat namelijk om een reboot. Dit is vaak een vernieuwde versie van het origineel om het wat meer naar de moderne tijd te brengen of een nieuwe creatieve visie te laten zien. Bekende reboots zijn onder meer de Star Trek-serie en de Batman-films.
Met een reboot kan ook een geheel andere kant worden uitgegaan. Zo is de originele The Fresh Prince of Bel-Air een komedie, terwijl de nieuwe versie veel meer een dramaserie is.

Het nadeel van een reboot is dat het echt hoge ogen moet gooien om bij de fans in de smaak te vallen. Het origineel is namelijk de benchmark en veel mensen zullen nieuwe acteurs toch gaan vergelijken met de oude. Het is dan ook een helse klus om in de voetsporen van Steve Carell te treden.

Wanneer kunnen we de serie verwachten?

Het nieuws over een reboot van The Office is afkomstig van Puck. Het lijkt nog in een vroege fase te zitten, aangezien nog aan het script gewerkt wordt. We moeten voorlopig dus nog wel wachten totdat we het resultaat zien en daadwerkelijk kunnen beoordelen hoe goed deze versie wordt.

Ondanks dat het nog de vroege fase is, weten we al wel het een en ander. Zo zou de nieuwe versie van The Office geleid worden door Greg Daniels. Hij was de showrunner van de originele serie.

Lego komt met de ideale set voor fans The Office

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen