Lego komt met de ideale set voor fans The Office

Gadgets Jeroen Kraak 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Houd je van bouwen met Lego en ben je ook nog eens fan van The Office? Dan kun je binnenkort je hart ophalen.

Stiekem zijn we allemaal nog een beetje kind en dus houden we ook nog steeds van het bouwen met Lego. Je kunt er natuurlijk de meest geweldige creaties mee bouwen die je fantasie te boven gaan. Ben je nou niet zo fantasierijk aangelegd, dan is dat geen punt. Lego brengt ook genoeg sets zelf op de markt waarmee jij een setting kunt nabouwen. Nu komt het wel met een heel bijzondere.

Lego en The Office

Lego komt regelmatig met speciale sets op de markt. Zo kun je verschillende schepen uit Star Wars nabouwen, het kasteel van Harry Potter, of een enorme robot uit de game Horizon. Regelmatig komen er ook sets uit van bekende series. Zo zagen we eerder onder andere al Friends en Seinfeld voorbijkomen. Nu kunnen we een nieuwe toevoegen: The Office.

The Office is een van de populairste sitcoms van dit millennium. In de serie zien we de gebeurtenissen bij het papierbedrijf Dunder Miffin. We kennen natuurlijk allemaal de flamboyante personages zoals Michael, Dwight en Jim. De serie is helaas alweer een tijdje gestopt, maar je kunt nu zelf je favoriete episodes namaken met deze nieuwe set van Lego.

Lego The Office
De minifigures. (Afbeelding: Lego)

De bijzondere set

De nieuwe set van Lego van de Office bestaat in totaal uit 1.164 steentjes. Daarbij horen ook 15 minifigures die je kent uit de serie en bovendien zitten er ook echte easter eggs in. Zo zien we de desk van Dwight, de World’s Best Boss mok en het schilderij van Pam.

De set van Lego is tot leven gekomen via het Lego Ideas-programma. In totaal stemden meer dan 10.000 mensen om deze set uit te brengen. Helaas moet je nog wel even wachten voordat je deze set in huis kunt halen, want deze is eerst alleen te pre-orderen via de website van Wallmart in de Verenigde Staten en Canada. Op 1 oktober is de set wereldwijd beschikbaar via de site van Lego zelf. De set kost 119 dollar, dus waarschijnlijk zal het rond hetzelfde bedrag liggen qua euro’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen