5 gadgets in de aanbieding bij Lidl die je deze week niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is maandag en dat betekent dat je vrienden van WANT weer de folders doorbladeren op zoek naar de beste goedkope gadgets. Wij zetten de vijf beste aanbiedingen bij Lidl voor je op een rij.

Lidl is de winkel voor je dagelijkse boodschappen, zoals groente en fruit. Toch vind je er ook een grote hoeveelheid gadgets. Of het nu voor in de keuken is, je schuur, of de woonkamer, de supermarkt heeft het.

@wantnl

iPhone 15 Pro Max heeft ZEVEN lenzen 🔥 #iphone15promax #iphonecamera #iphone #iphonetips #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

5 gadgets in de aanbieding bij Lidl

Maar wat zijn nu precies de vijf beste aanbiedingen uit de folder van deze week? Hier komen ze.

#1 Keukenmachine

Een keukenmachine is een van de fijnste gadgets in de keuken. Met het apparaat mix je alles heel makkelijk. Deeg maken, roeren van beslag en het mixen van eiwitten, dit gadget is je beste vriend.

Deze keukenmachine uit de Lidl-folder heeft acht verschillende snelheden. De mengkom heeft een inhoud van vijf liter. Normaal kost dit exemplaar 69,99 euro, maar door de nieuwe aanbieding betaal je 59,99 euro.

5 gadgets in de aanbieding bij Lidl die je deze week niet wil missen
(Afbeelding: Lidl)

#2 Heteluchtfriteuse

Wij blijven in de keuken, want Lidl heeft deze week ook een heteluchtfriteuse in de folder. Ideaal als je van frituren houdt, want door te bakken met hete lucht in plaats van vet, bespaar je flink wat calorieën. Zo geniet je met een beter gevoel van je kroket of frikandel.

Het exemplaar dat in de aanbieding is bij Lidl, heeft een inhoud van 3,2 liter. Daarnaast heeft het apparaat een vermogen van 1.300 W en een instelbare temperatuur. Je betaalt nu 39,99 euro in plaats van 129,99 euro.

Heteluchtfriteuse Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#3 Accu-slagschroevendraaier in de Lidl-folder

Van de keuken gaan we naar de garage, want ook voor autobezitters heeft Lidl ideale aanbiedingen. We moeten allemaal weleens een band verwisselen van onze auto en deze accu-slagschroevendraaier maakt dat net wat makkelijker.

Dit exemplaar van Lidl heeft vijf vooraf selecteerbare koppelniveaus. Bovendien zit er ook een geïntegreerde LED-werklamp op. Dit exemplaar kost je nu 49,99 euro in plaats van 59,99 euro.

Accu slagschroevendraaier
(Afbeelding: Lidl)

#4 HD Android tv

Ook voor een goedkope televisie ben je bij Lidl aan het juiste adres. Dit exemplaar van het merk Chiq heeft een afmeting van 32-inch. Het is daarmee een ideaal exemplaar voor in de slaapkamer.
Dit exemplaar heeft HDR10-ondersteuning waardoor je flink wat kleuren op je scherm te zien krijgt.

Daarnaast heeft dit exemplaar dat in de aanbieding is ook scherpe en levendige kleuren. Normaal kost dit exemplaar 249 euro, maar nu betaal je nog maar 159 euro.

Televisie
(Afbeelding: Lidl)

#5 Accu schroefboormachine in de aanbieding bij Lidl

We eindigen dit lijstje met een accu-schroefboormachine. Zo’n gadget dat iedereen eigenlijk wel in zijn huis nodig heeft, al is het maar om een Ikea-kast in elkaar te zetten. Dit model dat nu in de aanbieding is bij Lidl is zelfs verkozen tot beste koop door de consumentenbond.

Dit exemplaar van Lidl is voorzien van een krachtige motor met twee versnellingen en geïntegreerde LED-verlichting voor duidelijk zicht tijdens de klus. Dit exemplaar in de aanbieding kost nu 49,99 euro in plaats van 57,98 euro.

5 gadgets in de aanbieding bij Lidl die je deze week niet wil missen
(Afbeelding: Lidl)

Waterstof als nieuwe brandstof: dit zijn de voor- en nadelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen