Kruidvat stunt met ideaal koffiezetapparaat voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 22 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Koffie is de ideale drank om echt wakker te worden. Toch begrijpen we dat je in de ochtend niet te veel moeite wilt doen voor een goed kopje. Kruidvat heeft deze week de oplossing voor je met dit koffiezetapparaat.

Bij Kruidvat denk je vooral aan shampoo en deodorant, maar de drogisterij verkoopt, net zoals Lidl, ook flink wat gadgets. Ook waar je niet snel aan denkt. Wat te denken van een koffiezetapparaat waarmee je simpel lekkere koffie zet.

Deze week heeft Kruidvat een Nescafé Dolce Gusto in de aanbieding. Het mooie is dat je daarnaast ook meteen twee pakken koffiecups krijgt. Zo kun je meteen met het koffiezetapparaat aan de slag.

Het koffiezetapparaat dat bij Kruidvat in de aanbieding is

Om precies te zijn heeft Kruidvat de Krups Dulce Gusto Piccolo XS in de aanbieding. Dit koffiezetapparaat is niet al te groot waardoor het in ieders keuken past. Het is zelfs een leuk gadget om op je bureau te zetten. Zo heb je ook op je werk altijd lekkere koffie.

Met de Dolce Gusto Piccolo van Nescafé en Krups kun je per keer één kop koffie zetten. Dankzij het hogedruksysteem van vijftien bar maak je heerlijke professionele koffie met dit koffiezetapparaat. In totaal past er in het reservoir zo’n 0,6 liter. Deze Kruidvat-aanbieding heeft dus genoeg voor drie kopjes.

Kruidvat stunt met ideaal koffiezetapparaat voor een prikkie
De actie. (Afbeelding: Kruidvat)

Zo veel betaal je voor de Nescafé Dolce Gusto Piccolo

Het koffiezetapparaat dat je nu bij Kruidvat scoort werkt hartstikke simpel. Vul het met water, doe er een koffiecup bovenin en verzet de hendel om koffie te maken. Je hebt de keuze uit meer dan dertig verschillende smaken. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen.

Normaal kost dit koffiezetapparaat inclusief de gratis koffiecups je 64,99 euro, maar deze week is het flink goedkoper bij Kruidvat. Je betaalt in de winkel nu 44,49 euro. Dat scheelt dus 20,50 euro, die je bijvoorbeeld kan uitgeven aan nog meer koffiecups.

WhatsApp gaat aan de haal met geliefde iPhone en Android-functie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen