Kruidvat zet tanden in prijs elektrische tandenborstel voor Black Friday

Deals Jeroen Kraak 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is aankomend weekend Black Friday, maar veel winkels haken er nu al op in met aanbiedingen. Ook Kruidvat doet volop mee en heeft weer flink wat deals in de folder staan. Dit is volgens ons echter de beste.

Je vrienden van WANT houden je tijdens Black Friday op de hoogte van de beste aanbiedingen. Het maakt niet uit of je zoekt naar een koffiezetapparaat voor in de keuken of een smart tv voor je woonkamer. Daarom hebben we ook direct de folder van Kruidvat erbij gepakt om te kijken wat we daar tegenkomen.

Kruidvat duwt de prijs van Oral-B IO elektrische tandenborstel omlaag

Je tanden poetsen hoort waarschijnlijk bij je ochtend- en avondrituelen. Toch kan het allemaal nog net wat beter. Zo zal je tandarts je vast verteld hebben dat het beter is om je tanden te poetsen met een elektrische tandenborstel. Tijdens Black Friday geeft Kruidvat echt flinke korting op een exemplaar van Oral-B.

Er zijn veel verschillende soorten elektrische tandenborstels op de markt. Maar goed, als je toe bent aan een nieuwe wil je meteen een goede. Het gaat tenslotte om je tanden. Een van de beste modellen is de Oral-B IO-serie. Die is gelukkig nu extra voordelig terug te vinden in de Kruidvat-folder tijdens Black Friday.

De elektrische tandenborstel van Oral-B die nu in de aanbieding is bij Kruidvat, ziet er esthetisch goed uit. Dat is echter niet het enige pluspunt hieraan. Zo heeft het ook een interactief display die je helpt met juist te poetsen. Niet alleen houdt die de tijd bij, ook geeft die gepersonaliseerde feedback.

Maar als je het poetsen al onder de knie hebt, wil je ook gewoon het beste resultaat. Volgens Oral-B geeft dit model de beste reiniging van al hun elektrische tandenborstels. In totaal kun je kiezen uit vijf verschillende standen zoals onder andere tandvleesverzorging en gevoelige tanden.

Kruidvat zet tanden in prijs elektrische tandenborstel op Black Friday
(Afbeelding: Kruidvat)

Flinke korting voor deze complete set

Naast de elektrische tandenborstel van Oral-B zelf krijg je ook twee Ultimate Clean opzetborstels een reisetui, oplader en een opzetborstelhouder voor op reis. Zo staat er dus een zeer complete set in de Kruidvat-folder.

Natuurlijk is ook de prijs belangrijk. Zo scoor je tijdens Black Friday dit model met zestig procent korting. De elektrische tandenborstel heeft namelijk een adviesprijs van 249,99 euro. Deze week heb je ‘m echter voor 99,99 euro.

Sensationele serie geeft fans Breaking Bad en Better Call Saul precies wat ze willen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen