Kruidvat stunt met het perfecte koffiezetapparaat voor mensen met haast

Deals Jeroen Kraak 11 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij koffie denk je niet meteen aan Kruidvat. Toch kan het daarvoor juist deze week het ideale adres zijn. De winkel stunt met een koffiezetapparaat dat vooral handig is als je vaak ontzettende haast hebt.

Het ligt voor de hand dat je tijd en liefde moet steken in het maken van de perfecte cappuccino of latte. Desondanks hebben we die tijd niet altijd en zijn we soms alleen op zoek naar een snelle cafeïneboost. Voor die laatste groep mensen heeft Kruidvat nu het ideale koffiezetapparaat in de aanbieding.

De winkel heeft deze week de Senseo HF 7806/50 in de folder staan. Door de aanbieding betaal je flink minder dan de adviesprijs.

Het goedkope koffiezetapparaat bij Kruidvat

Senseo is voor veel mensen een guilty pleasure. Hoewel de echte purist flink wat kritiek heeft, gebruiken toch veel mensen het koffiezetapparaat. Logisch, want je hebt alleen maar wat water en een koffiepad nodig. Je hoeft je dus echt niet schuldig te voelen als je er eentje in de keuken hebt staan.

Door de simpele bediening kan iedereen snel een heerlijk bakje koffie zetten. Goed, het is misschien geen cappuccino uit dat hippe koffietentje om de hoek, toch is het prima te drinken. Door alle simpelheid is het zelfs ideaal voor mensen die haast hebben.

Het model dat goedkoper is bij Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

Gemakkelijke koffie in een handomdraai

Met dit koffiezetapparaat zet je twee kopjes koffie tegelijkertijd. Met het crèmelaagje bovenop lijkt het net alsof het drankje door een echte barista is gemaakt.

In totaal kun je met een volle watertank zes kopjes koffie zetten. Zo hoef je niet elke keer water toe te voegen aan het koffiezetapparaat. Genieten zonder gedoe, dus.

Een Senseo-apparaat hoort normaal al niet bij de duurste apparaten, maar nu haal je er eentje nog goedkoper in huis bij Kruidvat. Het koffiezetapparaat heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Deze week haal je ‘m echter in huis voor 49,99 euro.

Lidl duwt met steelstofzuiger perfect Dyson-alternatief in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen