Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 5 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Bouw nu extra voordelig dankzij deze 3 LEGO-sets met korting

Jouw vrienden van WANT gaan dagelijks voor jou op zoek naar de beste deals op het internet. Nu scoor je extra voordelig deze drie LEGO-sets bij Bol.com.

LEGO is echt niet alleen voor kinderen. Ook als volwassene kun je je uren vermaken door bijzondere bouwwerken in elkaar te zetten. Er zijn tegenwoordig zelfs speciale sets voor volwassenen. Bij Bol.com zijn er drie nu extra voordelig.

LEGO met korting bij Bol.com

Waarschijnlijk wil je vast weten welke LEGO-sets bij Bol.com verkrijgbaar zijn. Hier komen onze drie topkeuzes.

#1 LEGO Ideas Boshut

Het mooie aan LEGO Ideas is dat iedereen ideeën mag insturen voor een set. Als 10.000 mensen het een like geven, is er een kans dat deze echt op de markt komt. Dat geldt bijvoorbeeld voor de boshut.

Deze set bestaat uit 2082 onderdelen en 4 minifigures. De boshut heeft ontzettend veel details. Het dak is makkelijk afneembaar zodat je ook een kijkje aan de binnenkant van de hut kunt nemen. Je koopt deze set nu voor 179,99 euro.

LEGO Boshut Bol.com
Een prachtige hut. (Afbeelding: LEGO)

#2 Icons Optimus Prime bij Bol.com

Wie Transformers zegt, zegt natuurlijk Optimus Prime. Logisch, want hij is de leider van de Autobots. Voor de echte fans heeft LEGO de ideale set, want hiermee bouw je de beroemde robot tot in detail na. Deze is speciaal gemaakt voor volwassenen.

Deze 2-in-1 LEGO-set bestaat uit 1508 steentjes. Net zoals het origineel verander je deze van robot naar vrachtwagen en weer terug. Bol.com heeft ‘m nu in de aanbieding, waardoor je nog maar 132,64 euro betaalt.

LEGO Transformers Bol.com
Jouw eigen Optimus Prime. (Afbeelding: LEGO)

#3 LEGO Star Wars BD 1

Heb je Star Wars Jedi: Fallen Order gespeeld en ben je nu bezig met Survivor? Dan ken je zeker weten BD-1. Deze schattige robot is de assistent van Cal Kestis. Speciaal voor de echte fans is er een LEGO-versie van deze compagnon.

Deze robot  bestaat in totaal uit 1062 onderdelen. De kop kan alle kanten op worden gekanteld en het gehele bouwwerk zit vol met details. Bij Bol.com scoor je deze LEGO-set nu met 29 procent korting. Daardoor kost die nog maar 65,99 euro.

Star Wars Jedi Survivor
Deze ken je uit de games. (Afbeelding: LEGO)

Star Wars Jedi: Survivor is dé PlayStation 5 en Xbox-game voor de fans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bouw nu extra voordelig dankzij deze 3 LEGO-sets met korting
Sluiten