LEGO steelt de harten met deze fantastische Hulkbuster

Gadgets Dennis Mons 18 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lego is weer een hele fijne samenwerking aangegaan met Marvel en dit keer kwam er dit enorme gevaarte uit. De Hulkbuster wil toch iedereen op een plank in de woonkamer hebben staan?!

Hij kost zoals verwacht een klein vermogen, maar potdorie wat is de Hulkbuster van Lego indrukwekkend! En je hebt nog even tijd om te sparen: de enorme set komt pas 4 november uit (voor VIPs).

Hulkbuster van Lego is gigantisch

Met 4049 steentjes kan je wel stellen dat je een tijdje bezig bent met de Hulkbuster. Het gevaarte is dan ook 52cm hoog, 47cm breed en 24cm diep. Sterker nog: de Lego Kids Iron Man (76206) past in de gigantische cockpit!

lego, marvel
Enorme machine! (Afbeelding: Lego)

Het gaat in dit geval trouwens om de Hulkbuster die in Avengers: Age of Ultron-film zit (MK44). En we kunnen wel stellen dat Lego weer goed op de details heeft gelet. Zo zijn er lichtsteentjes voor de handen en borstkas, en krijg je er een plakkaat met info én een Tony Stark-minifig bij.

Zoals gezegd kost de enorme set wel weer een flinke knaak. Maar goed dat zijn we van Lego ondertussen wel een beetje gewend. Je dient er 549 euro voor neer te tellen. Zoals gezegd is de Hulkbuster vanaf 4 november te koop voor VIPs, de ‘gewone mensen’ moeten wachten tot 9 november om dit prachtige bouwwerk in huis te halen.

lego, marvel
Compleet met informatie op een plakkaat. (Afbeelding: Lego)

Hoe dan ook: dit is natuurlijk een must-have voor de échte Marvel superheldenfans!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen