Intertoys stunt met LEGO voor Valentijn: het perfecte bosje bloemen voor weinig

Deals Jeroen Kraak 13 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Super Mario en LEGO is een gouden combinatie. De sets zijn prachtig en onmisbaar voor de echte gamer. Toch zijn ze vaak erg prijzig. Gelukkig kan het nu flink goedkoper bij Intertoys. Voor Valentijnsdag zijn de bloemen in de aanbieding.

Hoewel Intertoys misschien vooral kinderen als doelgroep heeft, zijn er ook genoeg leuke dingen voor volwassenen. Je bent natuurlijk nooit te oud om een LEGO-set in elkaar te zetten. Deze week zijn een aantal sets in de aanbieding die ook voor de ‘oudere kinderen’ erg leuk zijn, waaronder Super Mario en de speciale bloemen.

LEGO Mario en andere sets goedkoper bij Intertoys

Nintendo en LEGO werken al een tijdje samen met elkaar. Hierdoor zijn al verschillende sets van Super Mario en Luigi uitgebracht. Nu kun je verschillende sets met korting aanschaffen, dus wellicht zit er wel een voor jou tussen in de aanbiedingen van Intertoys.

Bowser

Laten we beginnen met de set die onmisbaar is voor elke Super Mario-fan. Met dit pakket zet je namelijk een enorme Bowser in elkaar. Het figuur is flink met 32 centimeter hoog en 41 centimeter breed.

Als je klaar bent ben je niet alleen een enorme eindbaas, maar heb je er ook een. Normaal kost deze LEGO-set bij Intertoys 229 euro, maar nu betaal je maar 199,99 euro.

Bowser Super Mario LEGO
De set. (Afbeelding: LEGO)

Super Mario 64 Vraagtekenblok

Super Mario 64 is zonder twijfel een van de beste Mario-games die ooit is gemaakt. Zelf ben ik uren zoet geweest met de game en start ik regelmatig de remaster op. Als je dit vraagtekenblok in elkaar zet, heb je meteen weer zin om met de game aan de slag te gaan.

Het mooie aan deze set is dat deze naast het vraagtekenblok bestaat uit vier verschillende werelden uit de game. Je klapt ze namelijk uit de bijzondere kubus. Deze LEGO-set scoor je nu met 30 euro korting voor 149,99 euro bij Intertoys.

Super Mario LEGO vraagteken
Herkenbaar? (Afbeelding: LEGO)

Super Mario Starterset

Kun je games en LEGO combineren? Ja zeker, dat bewijst het Deense blokjesbedrijf met de Super Mario Starterset. Met dit pakket is het namelijk mogelijk om je eigen Super Mario-level in elkaar te zetten. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen.

Deze set is namelijk interactief. Bovendien maakt Mario zelf ook geluiden en heeft bewegende ogen door een LCD-scherm. Met een app zie je al jouw scores. De set is bovendien uit te breiden om zo nog meer levels te maken. Je hebt dit pakket bij Intertoys nu voor 40,99 euro.

Starterset Intertoys
Spelen met Super Mario. (Afbeelding: LEGO)

LEGO Bloemen Orchidee bij Intertoys

Wat is er nu een beter cadeau tijdens Valentijnsdag dan bloemen? Bloemen van LEGO natuurlijk! Niet alleen verwelken deze niet, maar zien ze er ook nog eens prachtig uit. En het mooie is: je kunt ze samen romantisch in elkaar zetten.

Bovendien kun je het model naar eigen wens aanpassen. Je hebt de set nu met 12 euro korting voor 37,99 euro bij Intertoys.

Ideaal voor Valentijnsdag! (Afbeelding: LEGO)

LEGO Wilde Bloemen

Als laatste in deze lijst geen Super Mario, maar wilde bloemen. Net zoals de set hierboven kun je deze ook tijdens Valentijnsdag cadeau doen. In totaal bestaat deze set uit 939 steentjes.

Deze set is nog maar net uit, maar nu kun je ‘m al met korting scoren. Normaal betaal je er namelijk 59,99 euro voor, maar nu heb je de bloemen bij Intertoys al voor 49,99 euro.

Wilde Bloemen
Bloemen. (Afbeelding: LEGO)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen