Zo lang duren alle afleveringen van de populairste Netflix Originals

Netflix staat vol met Originals. Maar hoe lang duurt het nu als je de meest populaire titels gaat kijken? Wij zetten het voor je op een rij.

Er zijn inmiddels zoveel Netflix Originals dat je dagen-, weken- en misschien wel maandenlang zoet bent als je alles achter elkaar wil kijken. Letterlijk zelfs want voor een aantal series heb je meer dan 24 uur nodig om alles te zien.

De langste Originals op Netflix

Wil je de komende tijd maar een serie kijken en heb je ook voldoende tijd? Dan is Lucifer iets voor jou. Als je alle afleveringen wil zien, ben je 2 dagen, 14 uur en 56 minuten bezig. In totaal heeft de serie dan ook 5 seizoenen en 75 afleveringen. 13 Reasons Why zit de titel kort op de hielen In totaal zijn de 49 afleveringen goed voor 2 dagen 13 uur en 34 minuten in totaal. Bedenk maar eens wat je allemaal in die tijd kunt doen!

In de Netflix-top 10 die gemaakt is door Broadband Deals staan nog veel meer series die je allemaal kunt. Deze duren allemaal meer dan een dag. Van 3 tot 10 staan The Ranch, Grace and Frankie, Fuller House, Chilling Adventures of Sabrina, BoJack Horseman, Ozark, La Casa de Papel en Dark. Toch missen we natuurlijk wel een aantal namen als Stranger Things en bijvoorbeeld Narcos in de lijst. Blijkbaar waren die in 2020 niet het populairst.

Netflix
De top 10 van langstdurende series. (Afbeelding: Broadbanddeals)

De kortste series

Gelukkig zijn er ook genoeg populaire Netflix Originals waar je snel doorheen bent. Dat komt natuurlijk omdat ze niet zo lang zijn, of dat er nog maar weinig afleveringen zijn. Zo staat helemaal onder aan de lijst Space Force. De serie heeft nog maar een seizoen en dat is in totaal goed voor 5 uur en 24 minuten. Daarboven staan twee bekende ministeries: Tiger King en The Queen’s Gambit. Deze hebben een totale duur van respectievelijk 5 uur en 54 minuten en 6 uur en 33 minuten.

Wil je liever iets moderns zien? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wil je weten wat er in februari allemaal nieuw is op de Netflix? Dat hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet. Zo mis je helemaal niets meer.

Reageer op artikel:
Zo lang duren alle afleveringen van de populairste Netflix Originals
Sluiten