Deze LG-televisie werkt op batterijen en zet je overal in huis neer

Televisies Wesley Akkerman 14 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

LG presenteert twee televisies die er onconventioneel uitzien. Eén van die tv’s heeft een accu, waardoor je hem overal kunt neerzetten. Met deze modellen geeft de Zuid-Koreaanse fabrikant alvast een voorproefje op CES 2022. Dat is een gadgetbeurs die jaarlijks in januari plaatsvindt. In 2022 opent de beurs in de eerste week van het jaar.

De tv die je overal neerzet, is de LG StanbyME. De televisie is draadloos, heeft een accu en rijd je door het huis op z’n wieltjes in de basis. De stang is aanpasbaar, waardoor je ook bepaalt hoe hoog het scherm hangt. Het scherm zelf kun je ook losmaken en anders in de juiste kijkhoek draaien. Heel flexibel, dus.

LG-tv die je overal neerzet

LG claimt dat de StanbyME tot drie uur meegaat op een accu. Avengers Endgame kijken lukt dus nét niet, maar andere films hoeven geen probleem te zijn. Een nadeel kan zijn dat het scherm een LCD-paneel heeft, waardoor de beeldkwaliteit mogelijk ietwat minder is. Zeker in vergelijking met de OLED-tv’s van de fabrikant.

LG Object
LG Objet (Afbeelding: LG)

Heel veel details geeft LG overigens niet over de tv. Wel weten we dat het apparaat een touchscreen heeft en apps als Netflix, Amazon Prime en YouTube heeft. Verder is er een HDMI-poort, USB-aansluiting en ondersteuning voor NFC. Je kunt daardoor het scherm van je smartphone spiegelen op de StanbyME.

En dan hebben we nog de Objet

Tot slot is er nog de LG Objet (zie afbeelding). Dit is een 65-inch televisie die je schuin tegen de muur aan zet. Het onderste deel van het meubel bestaat uit de stof Kvadrat, dat over het scherm geplaatst kan worden. Daardoor is soms een deel van het scherm alleen zichtbaar, wat handiger kan zijn voor bepaalde apps.

De stof is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is om te wisselen. Het scherm is van het type OLED Evo, dat voor het eerst gebruikt werd op de G1 Series uit 2021. Op het gebied van audio mag je een 80 watt-systeem verwachten, bestaande uit een 4.2-opstelling. Die opstelling zit gewoon in het meubel gebouwd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

LG

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen