Lidl stunt met zeer scherp geprijsde 55-inch 4K Smart TV met Chromecast

Gadgets Redactie 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Bij Lidl kun je uiteraard terecht voor je dagelijks boodschappen, maar de budgetsupermarkt verkoopt veel meer dan dat. Ook voor toffe gadgets en allerlei andere producten ben je bij hen aan het juiste adres. Zo stunten ze nu met een scherp geprijsde 55 inch 4K Smart TV met ingebouwde Chromecast.

Net als Lidl zelf is ook deze televisie van Duitse makelij. Het gaat hier namelijk om de Grundig VLX 707 LDL. Dit is een 55 inch model (139 centimeter). Dat is een behoorlijk formaat, maar door zijn strakke randen en subtiele pootjes is het alles behalve een bakbeest. Op het gebied van specificaties is deze Smart TV echter wel een zwaargewicht.

Lidl stunt met 4K HDR Smart TV

Om te beginnen is het een 4K televisie. Dit wil zeggen dat hij beschikt over een resolutie van 3840 x 2160 pixel. Dit is de resolutie die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van het moderne aanbod. Veel streamingdiensten zoals Netflix bieden hun films en serie aan in 4K. Met deze televisie kun je daar optimaal van genieten.

Grundig Smart TV Lidl
Smart TV van Grundig (Afbeelding: Lidl / Grundig)

Van films en series tot sport, alles knalt van je scherm af. Dat heeft er ook mee te maken dat deze smart TV beschikt over HDR (High Dynamic Range). Deze techniek zorgt voor een groter en gedetailleerder kleurbereik. Dankzij HDR geniet je van nog fijnere details, levensechte kleuren en sterkere contrasten. Deze smart TV ondersteunt de twee meest voorkomende formaten van deze techniek (HDR 10 en HLG).

Uistekend geluid en ingebouwde Chromecast

Ook aan de oren wordt gedacht. Zo beschikt deze smart tv over Magic Fidelity. Dit is een door Grundig zelf ontwikkeld geluidsalgoritme voor een nog beter beleving. Alles wat uit de speakers komt is vol en helder. En dat is niet alleen wanneer je het volume vol open zet. Door de speciale opstelling van de luidsprekers geniet je ook bij laag volume van prachtig geluid.

10 super handige gadgets om in week 5 op de kop te tikken

Goed beeld en geluid zijn het allerbelangrijkste, maar tegenwoordig verwachten we wel wat meer van een televisie. Gelukkig is ook dit model een smart tv. Hij beschikt over Android 9 smart-tv en kan daardoor allerlei apps draaien. Ontzettend handig, net als de ingebouwde Chromecast. Zo stream je al je favoriete series, films, televisieprogramma’s en sportwedstrijden zo naar het grote scherm.

55 inch 4K Smart TV bij Lidl

De Grundig VLX 707 LDL is een televisie die op alle belangrijke gebieden goed scoort. Maar wat hem echt interessant maakt, is de prijs-kwaliteitverhouding. Bij Lidl halen ze namelijk bijna de helft van de adviesprijs af. Hierdoor betaal je nu nog maar 449 euro voor deze 55 inch 4K Smart TV met ingebouwde Chromecast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen