Goedkoop Fitbit-alternatief van de Lidl blijkt echte must-have

Deals Mark Hofman 1 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

We zijn gek op gadgets, maar het is geen geheim dat het een dure hobby is. Producten als een Apple Watch of zelfs een Fitbit kunnen aan de prijzige kant zijn. Gelukkig komt het Lidl (ja, echt) met een heerlijk alternatief.

Naast goedkope bananen, stokbroden en zakken chips stunt Lidl ook met gadgets. De supermarktketen is hét walhalla voor technologie die niet teveel de portemonnee drukt. Ook in week 5 van 2023!

Lidl stunt met goedkoop alternatief Fitbit

Fitbit is al jaren een toonaangevend merk voor slimme horloges. De toegankelijke gadgets meten het aantal stappen dat je zet, houden je hartslag in de gaten en meten in sommige gevallen zelfs je slaap. Dit terwijl ze je ondertussen ook nog op de hoogte houden van alle meldingen die op je iPhone of Android-telefoon voorbijkomen.

Lidl stunt deze week met een goedkoop alternatief die al deze functies ook biedt. Het gaat om de SilverCrest Activity Tracker die zowel in het roze als het zwart verkrijgbaar is. Gewapend met een helder kleurenbeeldscherm, mogelijkheid om je activiteiten te registreren en een slaapmeter. Verder is het mogelijk hem gewoon in het water onder te dompelen (niet te lang), te koppelen met de gratis HealthForYou-app én hem op een volle lading vijf dagen te gebruiken.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Tracken zonder al te veel geld te verspillen (Afbeelding: Lidl)

Klinkt zeker niet verkeerd voor een Fitbit-alternatief van deze prijs. Op dit moment biedt Lidl hem aan voor slechts 29,99 euro. Wat ons betreft het proberen meer dan waard!

Meer handige gadgets bij Aldi, Action en Kruidvat

Lidl is niet de enige opvallende partij die met goedkope gadgets komt. Een goedkoop alternatief op Fibit zou je bijvoorbeeld ook zomaar bij Aldi, Kruidvat of Action kunnen vinden.

De ketens hebben doorgaans een hoop toffe gadgets in de aanbieding en in week 5 van 2023 is dat zeker niet anders. Precies om die reden hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet. Je checkt ze in het onderstaande artikel:

5 belachelijk goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen