Lidl vecht Sonos de tent uit met soundbar voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 2 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een soundbar om je favoriete films en series nog intenser te beleven? Dan heeft Lidl deze week het ideale exemplaar in de aanbieding. Eentje die veel goedkoper is dan de Sonos Arc of Beam.

Bij WANT zijn we altijd op zoek naar goedkope gadgets. Het bespaart flink geld dat we dan weer aan andere toffe dingen kunnen uitgeven zoals de nieuwste games of die ene gadget die je echt graag wilt. We koekeloeren dan ook graag bij Aldi, Lidl en Action zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

Ook deze week is het weer raak bij Lidl. Niet alleen scoor je er voordelig bananen, maar ook een soundbar. Zo tover je je huiskamer om tot een echte bioscoop en betaal je niet zo veel als bijvoorbeeld bij Sonos.

Lidl opent de aanval op Sonos

Een soundbar is een goede investering om films en series nog beter te beleven. Doordat smart tv’s tegenwoordig zo plat mogelijk worden gemaakt, is er nauwelijks ruimte voor goede speakers. Hierdoor kan het geluid van een film of serie vrij vlak klinken, terwijl de makers dat niet zo bedoeld hebben. Een soundbar geeft net meer dat bioscoopgevoel, omdat er ruimte is voor geluid. Dat kan met Sonos, maar dus ook met Lidl.

De soundbar van Lidl heeft twee 25 W RMS-speakers aan boord die zorgen voor stereo geluid. De digitale soundprocessor zorgt voor een evenwichtig resultaat. Met extra instellingen pas je simpel de bas en hoge tonen aan.
Lidl vecht Sonos de tent uit met soundbar voor een prikkie
In totaal heb je de keuze uit zes verschillende equalizer-modi, die voor elk gebruik het optimale geluid creëren. Je kiest uit Movie, Music, Dialog en de 3D-varianten daarvan, die voor ruimtelijke audio zorgen.

Zo veel betaal je voor de soundbar

Ook verbind je dit apparaat makkelijk aan andere apparaten. Zo stream je met Bluetooth gemakkelijk muziek van je smartphone naar dit Sonos-alternatief van Lidl. Met HDMI-ARC en Toslink is die juist weer makkelijk aan je televisie te koppelen.

Zoals gezegd betaal je voor deze soundbar niet de hoofdprijs. Dat betekent niet dat je 489 euro of meer kwijt bent voor een Beam of een Arc. De soundbar van Lidl kost je 119 euro.

Dit zijn de allerbeste Sonos-producten van 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen