5 goedkope gadgets uit de Lidl-folder die je in week 31 niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 31 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Het is maandag en dat betekent dat er weer nieuwe aanbiedingen in de Lidl-folder staan. Wij kijken natuurlijk vooral naar de gadgets in de folder. Welke vijf mag je echt niet missen? Wij nemen het met je door.

Lidl is niet alleen de plaats voor je dagelijkse boodschappen. De supermarkt verkoopt ook ontzettend veel gadgets. Daartussen zitten een aantal mooie exemplaren die zeker interessant zijn.

5 top-gadgets uit de Lidl-folder

Welke gadgets mag je echt niet missen? Hier komen onze 5 toppers uit de Lidl-folder die je echt niet wilt missen.

#1 2-in-1 stofzuiger

Stofzuigen is een vervelend klusje. Je wilt het dan ook zo snel en soepel mogelijk afronden. Lidl heeft deze week een zeer interessante stofzuiger voor weinig in de folder. Deze is draadloos en kan op een volle lading 26 tot 34 minuten stofzuigen.

Het fijne aan deze stofzuiger uit de Lidl-folder is dat je het bovenstuk eruit kunt halen, zodat je ook een kruimeldief hebt. Zo kun je ook makkelijk op de moeilijkste plekken schoonmaken. Hij kost nu 59,99 euro in plaats van 69,99 euro.

Stofzuiger Lidl
Laat je vloer weer stralen. (Afbeelding: Lidl)

#2 Digitaal soldeerstation uit de Lidl-folder

Ben je een echte klusser? Dan mag het soldeerstation uit de Lidl-folder echt niet in je schuur ontbreken. Hiermee verbind je makkelijk verschillende metalen met elkaar. Bovendien heeft dit station ook een soldeerspons en een digitaal scherm waarop je de temperatuur ziet.

De temperatuur van de soldeerbout is instelbaar van 200 tot 450 graden. Bovendien heeft deze drie sneltoetsen voor 200/300/400 graden, wat het extra makkelijk maakt. Bij Lidl betaal je voor dit soldeerstation nu 16,99 euro in plaats van 24,99 euro.

soldeerstation
Simpel solderen. (Afbeelding: Lidl)

#3 Broodrooster

Wat is er nu lekkerder dan opstaan met verse toast? Daarvoor heb je een goede broodrooster nodig en het liefst eentje waar je niet te veel voor betaalt. Lidl heeft nu het ideale model voor je in de folder voor een klein prijsje.

Deze broodrooster van Lidl is voorzien van een ontdooi-, opwarm- en stopfunctie. Je bedient ‘m zeer gemakkelijk met de zesvoudige bruiningsregelaar. Met de uitneembare kruimellade, houd je ‘m ook nog eens schoon. Je hebt dit model deze week voor 24,99 euro.

Broodrooster Lidl
Knapperige toast in een handomdraai. (Afbeelding: Lidl)

#4 Slimme lampen in Lidl-folder

Bij slimme verlichting denk je waarschijnlijk vooral aan Philips Hue. Dat werkt natuurlijk prachtig, maar er is een veel goedkoper alternatief dat werkt met de Zigbee 3.0-technologie. Hiervoor hoef je alleen maar naar Lidl toe.

Deze lampen zijn makkelijk te besturen via de Lidl Home-app. Je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren en witlichttinten zodat je altijd de sfeer in huis hebt die jij wilt. Bovendien zijn deze lampen ook nog eens compatibel met Google Assistent. Je betaalt per lamp nu maar 4,99 euro in plaats van 9,99 euro.

5 Sonos en Philips Hue alternatieven die je nu in de Lidl-folder vindt
Tover je huiskamer om in andere sferen. (Afbeelding: Lidl)

#5 Oplaadpunt voor elektrische auto’s

Als je een laadpaal voor je elektrische auto in de straat wilt, moet je soms behoorlijk lang wachten. Er is een vrij lange wachtlijst, aangezien steeds meer mensen een EV hebben. Lidl heeft nu een ideaal alternatief in de folder en het past gewoon in je garage.

Dit laadstation is gebruiksvriendelijk en kan door elke elektrische auto met type 2 stekker gebruikt worden. In dit oplaadstation van Lidl zijn ook flink wat veiligheidsfuncties ingebouwd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je elektrische auto. Dit apparaat kost bij de supermarkt 429 euro.

Laadstation Lidl
Gewoon thuis opladen. (Afbeelding: Lidl)

7 elektrische auto’s die zo goed zijn dat je accustress spontaan verdwijnt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen