Lidl stunt deze week met 4K-tv en 4 andere gadgets uit de folder

Deals Jeroen Kraak 2 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Je vrienden van WANT gaan elke week op zoek naar de beste gadgets in de aanbieding. Dat doen we niet alleen op het internet, maar ook bij folders waar je het niet verwacht. Zo delen we nu de beste Lidl-aanbiedingen uit de folder van deze week.

Nee, we gaan het niet hebben over bananen of hagelslag die goedkoper zijn. We lichten speciaal voor jou gadgets uit die je niet wilt missen. Deze week onder andere een smart tv en soundbar met flinke korting.

5 aanbiedingen uit de Lidl-folder

Maar welke vijf aanbiedingen mag je deze week echt niet missen? Dit is onze top 5 uit de Lidl-folder.

#1 Braun scheerapparaat

Bij Lidl vind je echt niet alleen onbekende merken. De supermarkt heeft regelmatig echte A-producten in de aanbieding. Zo staat er deze week een Braun scheerapparaat in de folder.

Dit scheerapparaat heeft vier verschillende functies. Bovendien krijg je er ook nog extra accessoires bij, waarmee je het apparaat heel makkelijk kunt reinigen. Deze week is het apparaat 150 euro goedkoper. Voor deze aanbieding uit de Lidl-folder betaal je 79,99 euro in plaats van 229,99 euro.

Scheerapparaat Braun Lidl folder aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

#2 Universele batterijlader

Oplaadbare batterijen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zo hoef je niet elke keer nieuwe te kopen als ze bijvoorbeeld leeg zijn in je Xbox-controller.

Deze week staat er in de Lidl-folder een universele batterijlader. Hierin kun je tot acht batterijen tegelijkertijd opladen. Je moet natuurlijk eerst wel oplaadbare batterijen kopen. Je scoort dit ideale gadget nu met 10 euro korting, waardoor je nog maar 19,99 euro betaalt.

Batterijlader lidl folder aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

#3 Lamp met speaker

Het klinkt misschien wat raar, maar je kunt gewoon muziek uit je lampen laten afspelen. Tenminste, als je deze Livorno-lamp uit de Lidl-folder in huis haalt. Deze is bovendien nu in de aanbieding.

De lamp bij Lidl is dimbaar en voorzien van 144 LED’s. Hij geeft warmwit licht en heeft een timer voor automatische uitschakeling. Bij deze Lidl-aanbieding betaal je nu 25 procent minder, waardoor je ‘m nu hebt voor 29,99 euro.

Lamp met speaker
(Afbeelding: Lidl)

#4 Sharp Ultra HD-televisie uit de Lidl-folder

Over goede merken gesproken, daar hoort Sharp ook bij. Het merk maakt al jarenlang televisies. Hiervoor hoef je echt niet naar de Mediamarkt of Bol.com, want ook Lidl heeft ze in huis. Bovendien is er een van 50-inch bij de supermarkt nu flink goedkoper.

Deze 4K-tv uit de Lidl-folder beschikt over HDR, waardoor je nog betere kleuren hebt. Ook het geluid is geïnvesteerd, want de speakers zijn van Harman/Kardon. Daarnaast mag je de televisie ook slim noemen, want er is een Google Chromecast ingebouwd. Door de aanbieding betaal je nu bijna 400 euro minder. Je hebt ‘m voor 489,01 euro.

Sharp 4k tv Lidl folder aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

#5 Soundbar in de aanbieding bij Lidl

Bij een smart tv wil je natuurlijk goed geluid om je Netflix-series nog beter te beleven. Ook hiervoor kun je naar Lidl, want daar scoor je nu flink voordeliger een soundbar.

De prijs van een soundbar kan flink oplopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merken zoals Sonos, Sennheiser en LG. Gelukkig kan het ook goedkoper blijken uit de Lidl-folder. Daar heb je er nu al eentje voor 59,99 euro. Deze heeft bovendien speciale equalizer-modi voor verschillende soorten programma’s. Ook zijn er extra instellingen voor bas en hoge tonen.

Soundbar
(Afbeelding: Lidl)

Hands-on: Sennheiser wil Sonos Beam uitdagen met nieuwe soundbar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen