Lidl stunt met AirPods Pro-alternatief en 2 andere top-aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 6 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Een goedkoop alternatief voor de AirPods Pro

Een van de beste functies van de AirPods Pro is de actieve ruisonderdrukking. Hierdoor hoor je helemaal niets van de wereld om je heen, waardoor je echt van de muziek kunt genieten.

Die muziek beluister je overigens in een prima kwaliteit. De doppies hebben een frequentiebereik tussen 20 en 20.000 Hz.

Laat deze oordopjes, die aanbieding zijn bij Lidl, die functie nu ook gewoon hebben. Daarnaast hebben ze een 350 mAh-batterij, waardoor ze op een volle lading 5,5 uur meegaan. Iets wat je zeker ook met de AirPods Pro kunt vergelijken.

Lidl folder AirPods Pro alternatief oordopjes
Genieten van je favoriete muziek tijdens de yoga-les. (Afbeelding: Lidl)

Als je ze even niet gebruikt, berg je ze simpel op in de case, waardoor ze meteen opladen. Daarnaast verbind je ze ook simpel met je iPhone of Android-toestel, want Siri en Google Assistent worden gewoon ondersteund. Je hebt die AirPods Pro dus echt niet nodig als je dit alternatief in de Lidl-folder ziet.

Deze week krijg je 49 procent korting bij Lidl, waardoor je nog maar 27,50 euro betaalt. Daarmee zijn ze haast 250 euro goedkoper dan de AirPods Pro 2. Prima aanbieding toch?

Apple komt mogelijk met drie nieuwe AirPods in 2024 en dit zijn ze

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen