Lidl stunt met AirPods Pro-alternatief en 2 andere top-aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 6 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

De krachtige keukentool van Lidl

Lidl maakt koken simpel met de Monsieur Cuisine Smart in de folder. En ja, tegen dit apparaat mag je best ‘meneer’ zeggen, want het is een wonderlijk ding. Deze heeft een krachtige motor met een vermogen van maximaal 1.200 W.

Dit apparaat heeft een 8-inch touchscreen en kan verbonden worden met wifi. Hierdoor is het mogelijk om allerlei recepten op te zoeken die je meteen in het apparaat kunt bereiden.

En ja, dit apparaat kan zeer veel: kneden, stomen, frituren, smoothies maken, pureren, schoonmaken, eieren koken, fermenteren, slowcooken en sous-vide koken.

AirPods Pro-alternatief en 2 andere top-aanbiedingen uit de Lidl-folder
Het keukenapparaat uit de Lidl-folder. (Afbeelding: Lidl)

Dus ja, je hoeft je handen echt niet meer vies te maken met dit apparaat voor in de keuken. Sterker nog, je kunt ‘m zelfs besturen met Google Assistent. Daarnaast stuur je ingrediënten voor je recepten rechtstreeks van het apparaat naar je telefoon, dus het is echt een handig ding.

Natuurlijk ben je benieuwd wat er in de folder staat. Normaal kost dit ideale keukengadget je 549 euro, maar deze week heb je de aanbieding al voor 499 euro.

Drink je koffie? Dan leef je langer volgens wetenschappers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen