Lidl biedt flinke korting op deze 3 elektrische fietsen

Deals Jeroen Kraak 18 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De elektrische fiets is niet meer weg te denken van het fietspad. Wellicht wil je zelf ook zo’n e-bike, maar vind je ze wat te duur. Lidl heeft nu de ideale aanbieding om het voorjaar in te fietsen.

Lidl ken je waarschijnlijk het best als supermarkt. Het verkoopt groente, fruit en melk, maar ook heel veel andere producten. Wekelijks zetten wij de beste gadgets op een rij, maar soms moeten we iets extra uitlichten. Vandaag doen we dat met de elektrische fietsen die het bedrijf aanbiedt.

Elektrische fietsen goedkoper bij Lidl

Het wordt eindelijk weer beter weer en dus begrijpen we dat je op pad wil gaan. Dat kan natuurlijk met een elektrische fiets. De volgende drie modellen zijn nu extra voordelig bij Lidl.

Colorado e-Bike Arrow 28”

Deze elektrische fiets van Lidl heeft een framehoogte van 49 centimeter en een LCD-display met 6 standen. Zowel voor als achter is een aluminium V-brake.

De motor bij deze elektrische fiets bevindt zich aan de voorkant en met een volle accu kun je daarmee 100 kilometer op pad. Op snelheid kom je met de 7 Shimano Acera-versnellingen.

De adviesprijs van deze elektrische fiets is 1.399 euro, maar nu heb je ‘m al voor 899 euro. Een flinke korting bij Lidl, dus.

Colorado 1 elektrische fiets Lidl
De elektrische fiets van Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Prophete E-Bike 28’’

Een nog grotere korting vind je bij de Prophete van Lidl. Deze is met een framehoogte van 46 centimeter net iets kleiner dan de Arrow. Wat ook anders is, is het schakelsysteem. Dit is de Shimano Nexus-lijn met zeven versnellingen.

Voor de rest is vrijwel alles hetzelfde. Ook deze heeft een voorwielmotor en een actieradius van 100 kilometer. Dit model kun je nu scoren voor 949 euro. Dat is ruim 500 euro minder dan de adviesprijs. Die ligt namelijk op 1.499,95 euro.

Elektrische fiets Prophete Lidl
De Prophete. (Afbeelding: Lidl)

Colorado Bull 28” elektrische fiets bij Lidl

De laatste in deze lijst is ook meteen de duurste. In plaats van een voorwielmotor, zit deze bij de Bull in het midden. Deze is compact en licht zodat je er helemaal geen last van hebt. Doordat de motor centraal zit is deze net stabieler en krachtiger wat zorgt voor een natuurlijke rijervaring.

Ook met deze elektrische fiets heb je een actieradius van ongeveer 100 kilometer. Je maakt dus prachtige tochten. Je hebt ‘m nu voor 1.249 euro in plaats van 1.495 euro bij Lidl

Een echte stier. (Afbeelding: Lidl)

Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen