WANT2SEE: Ted Lasso is terug en Netflix stunt met Shadow and Bone

Pop-Culture Jeroen Kraak 17 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Het weekend komt er weer aan en dat is het ideale moment om een film of serie aan te zetten op Netflix, Videoland, HBO Max of een van de andere streamingdiensten. Wij vertellen je welke titels je echt niet mag missen.

We hebben inmiddels zoveel streamingdiensten, dat we bijna niet meer weten wat we moeten kijken. Gelukkig helpen wij je een handje op weg. Wij zetten de tofste nieuwste titels op Netflix, Videoland, HBO Max en de rest op een rij zodat je weet wat je wil kijken.

Dit zie je op Netflix, HBO Max en Apple TV+

Deze week keert een van de beste series van het afgelopen jaren terug op Apple TV+. Ook Netflix zit niet stil, want een van de populairste series op het platform komt met een tweede seizoen.

#1 Noise | Netflix

We beginnen de lijst met een film van onze zuiderburen. Netflix komt namelijk met de Belgische original-film Noise. En ja, de titel is correct, want deze film gaat echt niet geruisloos voorbij.

Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen er duistere familiegeheimen naar boven. Zoals je leest is dit de ideale Netflix-film om je dit weekend mee te vermaken.

#2 Ted Lasso (seizoen 3) | Apple TV+

Als je een serie deze week echt moet zien, dan is het Ted Lasso op Apple TV+. Naar mijn mening is het een van de beste series van de afgelopen jaren. Het is een komedie die daadwerkelijk een lach en een traan op je gezicht tovert. Iets waar Netflix waarschijnlijk best jaloers op is.

Deze Apple TV+-serie gaat over de american footballcoach Ted Lasso, die zijn geluk beproeft bij een Engels voetbalteam. Dat gaat niet allemaal even gemakkelijk, maar met zijn positiviteit weet hij al gauw het hart van iedere kijker te veroveren.

#3 House of Hammer | HBO Max

House of Hammer vertelt het verhaal van de succesvolle Hollywood-familie Hammer, een familie met een zeer duister randje.

De familie komt ten val door een schokkend schandaal. Daarna komen er meer geheimen aan het licht. Zo zijn er de beschuldigingen van verkrachting tegen Armie Hammer en fraude en bedrog door zijn overgrootvader. Hoewel het klinkt als een Netflix-docu, zie je hoe dit allemaal afloopt op HBO Max.

#4 Shadow and Bone (seizoen 2) | Netflix

Het eerste seizoen van Shadow and Bone werd ontzettend goed ontvangen door de kijkers. Het mag dus ook geen wonder zijn dat Netflix met een tweede seizoen komt. Het geduld van de fans wordt nu eindelijk beloond.

Duistere krachten spannen samen tegen wees en kaartenmaker Alina Starkov. Ze ontketent een buitengewone kracht die het lot van haar door oorlog verscheurde wereld kan veranderen, maar zo makkelijk gaat dat allemaal niet. Verwacht veel actie en magie op Netflix.

#5 Extrapolations | Apple TV+

Last but not least: Extrapolations op Apple TV+. In deze nieuwe show op de streamingdienst van de iPhone-maker zien we ontzettend veel sterren voorbijkomen. Zo doen onder anderen Kit Harington, David Schwimmer en Meryl Streep terug.

De serie introduceert een nabije toekomst waarin de chaotische effecten van klimaatverandering zijn ingepast in ons leven. Het zijn acht met elkaar verweven verhalen over liefde, werk, geloof en familie van over de hele wereld. Zij moeten intieme, life changing keuzes maken terwijl de planeet sneller verandert dan de bevolking.

Hoe HBO Max zichzelf bijna in de voet schoot met The Last of Us

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen