Logitech G335 Wired Gaming Headset: Perfect instapmodel

Games Jelle van Es 10 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Om een beetje te kunnen gamen, is een headset wel zo handig. Op die manier hoor je vaak net wat beter waar vijanden zich bevinden en ben je bovendien meer in je concentratiemodus. Je hoort namelijk minder geluid van buitenaf. Met de Logitech G335 Wired Gaming Headset heb je een mooi betaalbaar alternatief.

De Logitech G335 Wired Gaming Headset is zoals de naam al zegt een headset die via een kabel wordt verbonden. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste is hij daardoor een stuk betaalbaarder. Daarnaast kun je de headset op verschillende apparaten aansluiten, omdat je gebruikmaakt van een 3.5 mm kabel. Op die manier is hij dus overal op te gebruiken, waardoor het dus ideaal is wanneer je meerdere spelcomputers en een pc in huis hebt. Dit zijn de punten die me tijdens het testen zijn opgevallen

Logitech G335 Wired Gaming Headset Review

Ziet er netjes uit

Eén van de eerste punten die je meeneemt bij een product is hoe hij er uitziet. Op dat punt scoort de Logitech G335 Wired Gaming Headset punten. Het is een headset die in verschillende kleurcombinaties wordt uitgebracht, waardoor ze gelijk iets vrolijks hebben. Daarnaast voelt hij ook niet erg goedkoop aan. Nee, het is geen premium product, maar ook zeker geen matig merk dat snel uit elkaar valt wanneer je het gebruikt. Het is dus zeer een headset waarmee je gezien mag worden.

Het is een mooi product (Afbeelding: Logitech)

Hoofdband zit comfortabel

Daarnaast is het fijn dat de Logitech G335 Wired Gaming Headset gebruik maakt van een flexibele en comfortabele hoofdband. Deze veert wat mee en zit vaak goed. Dat is iets anders dan een band van schuim waar je tegen aan zit bij andere headsets. Die kan soms voor irritatie zorgen. Daar had ik met deze headset en hoofdband dus geen last van. Daarmee is het dus mogelijk om hem een tijdje op je hoofd te hebben.

Logitech G335
De hoofdband (Afbeelding: Logitech)

Geluid is dik in orde

Het geluid dat je via de Logitech G335 Wired Gaming Headset binnenkrijgt mag er zijn. Nee, het is zeker niet het beste geluid dat een headset produceert en ook het geluid van de omgeving kun je nog horen. Maar het geluid van de game dat binnenkomt is dik in orde. Je kunt redelijk goed horen waar vijanden in een game als Call of Duty zich bevinden en wanneer je een game speelt met veel muziek, dan klinkt ook dat heerlijk.

Redelijk licht

Wat ook wel fijn is aan de Logitech G335 Wired Gaming Headset is dat hij redelijk licht is. Hij weegt iets meer dan 200 gram, wat uiteraard ook nog in gewicht wordt verdeeld over je hoofd. Op die manier voelt hij verre van zwaar aan en zit hij dus comfortabel wanneer je hem op zet.

Logitech G335
Ze vliegen bijna (Afbeelding: Logitech)

Oordoppen worden wat warm

Ondanks dat je de Logitech G335 Wired Gaming Headset lang op je hoofd kan hebben met de hoofdband, is het wel zo dat de oordoppen wat warm worden. Deze zijn gemaakt van zacht materiaal. Dat zit in eerste instantie fijn, maar het wordt dus wel warm als je hem een tijdje op hebt. Het is een klein nadeel dat je eigenlijk alleen maar tegenkomt als je echt een tijd achter elkaar speelt. Dus wanner je iemand bent die lange avondsessies met Call of Duty hebt, dan is dit wellicht niet helemaal jouw ding.

Logitech G335
Na een tijdje wordt het warm (Afbeelding: Logitech)

De Logitech G335 Wired Gaming Headset is nu beschikbaar en onder andere hier te scoren. Heb je een iets groter budget? Dan kun je ook deze headset overwegen.

[REVIEW] Logitech G733: Headset met kleurtjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen