Lego viert Lord of the Rings-trailer met lijpe set van 460 euro

Lifestyle Lucas van de Wetering 14 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Er is een nieuwe Lord of the Rings trailer uit, er komt een nieuwe film én er is een nieuwe Lego-set aangekondigd.

Het is de laatste tijd feest voor fans van Lord of the Rings, want ze worden iedere dag maar meer en meer verwend. Een aantal dagen geleden werd er al aangekondigd dat er in 2026 een nieuwe Lord of the Rings-film komt, maar dat is nog lang niet alles.

Er is ook een nieuwe trailer uit voor het tweede seizoen van The Rings of Power. En ook Lego springt bij om fans blij te maken met een nieuwe gigantische set van 460 euro. Het is een goede week om een Lord of the Rings-fan te zijn.

Lego trakteert Lord of the Rings-fans

Lego heeft zojuist een gloednieuwe set aangekondigd, en het ding wordt gigantisch. Het blokjesbedrijf tovert in met hun nieuwe set Barad dûr, oftewel de zwarte toren van Sauron om tot een torenhoge Lego-set.

De nieuwe Lord of the Rings Lego-set kost 459,99 euro en heeft meer dan 5400 steentjes. Dit is ook terug te zien in de afmetingen, want de gigantische zwarte toren is wel 83 cm hoog. Dat is niet een pronkstuk dat zomaar op een plankje in je kast past dus.

Lego viert Lord of the Rings trailer met lijpe set van 460 euro
De set in al zijn glorie (Afbeelding: LEGO)

De Lego-set heeft ook ontzettend veel easter eggs die verstopt zitten in het bouwwerk. Bij de toren krijg je ook tien verschillende minifiguren waaronder Frodo, Gollum en natuurlijk Sauron zelf.

The Rings of Power seizoen 2 trailer

Maar Lego is niet de enige die Lord of the Rings-fans blij weet te maken. Er is ook een nieuwe teaser-trailer uit voor het tweede seizoen van de hit-serie The Rings of Power op Amazon Prime Video.

De bijna twee minutenlange trailer geeft niet alleen nieuwe informatie over het verhaal, maar ook een releasedatum. We kunnen seizoen twee van The Rings of Power verwachten op 29 augustus dit jaar.

Als we de trailer mogen geloven, wordt het verhaal van The Rings of Power veel duisterder dan het eerste seizoen. Ook zijn fans geteaset met de terugkomst van Sauron naar Middle-Earth. Maar seizoen twee van de Lord of the Rings-serie gaat ook een grote focus leggen op karakterontwikkeling van bestaande personages en de introductie van een aantal nieuwe toevoegingen.

The Hunt for Gollum

En de traktaties houden na Lego en Prime Video nog steeds niet op, want een aantal dagen geleden is er ook aangekondigd dat er nieuwe Lord of the Rings films aan zitten te komen in 2026. En nee dan hebben we het niet over de nep-trailer met Tom Holland.

The Hunt for Gollum gaat zich, zoals de naam wellicht verklapt, focussen op het populaire Lord of the Rings-karakter Gollum. Het project is nog in de begin-fase van het script, maar het doel voor het verhaal is al wel duidelijk.

Andy Serkis gaat in dit project zijn iconische rol als Gollum weer terugpakken in films die zich gaan focussen op niet-eerder-vertelde verhalen. Warner Bros. had in 2023 aangekondigd dat er nieuwe films zouden komen.

13 december komt er ook nog een geanimeerde Lord of the Rings-film uit die zich tweehonderd jaar voor The Hobbit afspeelt. Traktaties van Lego en Warner Bros., heerlijk.

5 Lego Star Wars-sets waar we deze zomer halsreikend naar uitkijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen