Lupin Part 2: Netflix onthult trailer en releasedatum

Films & Series Jeroen Kraak 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Lupin is een van de series waarnaar we het meest uitkijken dit jaar. Het tweede deel van het eerste seizoen komt eerder dan je denkt.

Het eerste seizoen van Lupin is bloedstollend spannend. Toch is er iets raars aan de hand: waar normaal series in een keer, of wekelijks op Netflix verschijnen, is dit bij Lupin niet het geval. Het seizoen is opgesplitst in twee delen. Het eerste dateert alweer uit januari en het tweede komt sneller dan je denkt.

Netflix toont gloednieuwe beelden van Lupin Part 2

Op deze datum zie je Lupin Part 2

Lupin Part 2 verschijnt vanaf 11 juni op Netflix. Net zoals het eerste deel bestaat deze ook weer uit vijf afleveringen. We zien alle bekende gezichten uit de serie terug. Naast de fenomenale Omar Sy, zien we ook Hervé Pierre, Nicole Garcia en Clotilde Hesme in de Franse original.

Lupin gaat over Assane Diop. Als hij nog een kind is wordt zijn vader door werkgever Hubert Pellegrini beschuldigd van het stelen van een juweel. In de gevangenis pleegt zijn vader zelfmoord en laat Assane met veel vragen achter. Om de onschuld te bewijzen steelt hij het juweel jaren later opnieuw en laat zich inspireren door de meesterdief Arsene Lupin.

Dit kun je in het tweede deel verwachten

In het eerste deel van Lupin zagen we hoe Assane de politie verschillende keren te snel af was. SPOILER ALERT: aflevering vijf eindigt hoe de dief zijn zoon kwijtraakt op het strand. Die wordt meegenomen door een van de handlangers van Pellegrini.

Netflix beschrijft Lupin Part 2 als volgt: “De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.”

Om Lupin Part 2 kracht bij te zetten komt Netflix ook met een nieuwe trailer van de serie. Die zie je hieronder

Een groot succes

Het eerste seizoen van Lupin wist behoorlijk te verrassen. De Franse Original gooide bij zowel publiek als pers hoge ogen. Op Rotten Tomatoes weet het dan ook 98 procent te scoren. Ook ons wist het te overtuigen. Die review zie je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen