Netflix toont gloednieuwe beelden van Lupin Part 2

Films & Series Jeroen Kraak 6 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

We zien eindelijk weer wat meer van het tweede deel van Lupin. Netflix komt met nieuwe beelden van de populaire serie.

Lupin is een van de grote verrassingen van dit jaar. De serie met Omar Sy weet de harten van de kijkers te veroveren door het spannende verhaal en tegelijkertijd de persoonlijkheid van Assane Diop. Veel mensen kunnen dan ook niet wachten op het tweede deel van het eerste seizoen. Netflix geeft nu een update.

Lupin kent een bijzondere release

Lupin kent natuurlijk een rare release. Waarbij normaal een serie in een keer of wekelijks op Netflix komt, gaat het bij Lupin anders. Netflix besloot om de eerste vijf afleveringen van de serie meteen op de dienst te zetten en later met de andere vijf te komen.

Afleveringen 1 tot en met 5 van Lupin staan al sinds 8 januari op Netflix. Over 6 tot en met 10 is Netflix nog wat onduidelijk. De streamingdienst communiceert nu opnieuw dat de serie deze zomer naar Netflix komt. Dat kan natuurlijk in juni zijn, maar ook september.

Lupin scoort enorm succesvolle cijfers en komt in bijzonder rijtje

Verrassend goed

Lupin gaat over Assane Diop. Zijn vader is vluchteling en gaat werken voor een rijke Franse familie. Tijdens zijn werkzaamheden wordt er een duur juweel gestolen waarvan hij de schuld krijgt. Eenmaal in de gevangenis pleegt zijn vader zelfmoord. Assane gelooft niet dat zijn vader de roof heeft gedaan. Hij besluit geïnspireerd door het boek over de Franse meesterdief het juweel opnieuw te stelen en daarmee de onschuld van zijn vader te tonen.

In de serie zien we de spannende zoektocht van Assane en dat zorgt voor een flink aantal verrassende moves. Wij schreven al eerder een review over de serie en die is hier te vinden.

Nieuwe beelden van Lupin

Gelukkig wordt het wachten op het tweede deel op Lupin iets makkelijker gemaakt door Netflix. Eerder toonde het al een trailer en nu komt het met nieuwe beelden. Zo hebben we iets meer een inkijkje in het volgende deel.

Lupin Netflix
Krijgt de politie Lupin te pakken? (Afbeelding: Netflix)
Lupin Netflix
Kan Assane zijn missie voltooien? (Afbeelding: Netflix)
Netflix Lupin
Vindt Assane de weg omhoog? (Afbeelding: Netflix)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen