Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Sony Noise-Cancelling Earbuds lekken uit: grootste probleem opgelost!

Wanneer het op earbuds aankomt, dan is de markt redelijk overspoelt. Wanneer je een groot budget hebt, dan zijn de populairste versies de AirPods Pro en de Sony Noise-Cancelling Earbuds, die we ook wel kennen als de WF-1000XM3. En die laatste krijgt nu een opvolger.

Dat is althans hetgeen dat we kunnen afleiden van uitgelekte beelden van de nieuwe Sony Noise-Cancelling Earbuds. De WF-1000XM4 levert daarbij het grootste probleem op van de ‘oude’ versie.

De nieuwe Sony Noise-Cancelling Earbuds komen er aan

Het grootste probleem dat de oude Sony Noise-Cancelling Earbuds hadden, was dat ze nogal groot waren. Zeker in vergelijking met de andere draadloze oordopjes zijn ze op dat gebied wat ouderwets qua grootte. Ze leken meer op bluetooth headset die je vroeger gebruikte om gesprekken te voeren. Als we afgaan op de gelekte beelden, dan zijn ze echt een slag kleiner geworden en dat is goed nieuws.

Sony Noise-Cancelling Earbuds
De nieuwe Sony Noise-Cancelling Earbuds (Afbeelding: TheWalkmanBlog)

Qua kleurgebruik zijn de nieuwe Sony Noise-Cancelling Earbuds redelijk hetzelfde gebleven. Het is een combinatie tussen zwart en wat koperkleurige accenten. Maar het soort rechthoekige systeem van de oordopjes is dus verdwenen en is vervangen door een meer rond systeem. Daarmee lijken de oordopjes wel een beetje hetzelfde als de concurrenten. Daarnaast laten de afbeeldingen de charging pins en de andere functies zien die straks in de oordopjes beschikbaar zijn. Maar het belangrijkste lijkt dus dat ze straks wat fijner in je oren zitten. Daarnaast lijkt het er op dat de oordopjes Hi-Res audio ondersteunt. Een opgeladen set zou zo’n zes uur mee gaan en ondersteunt net als zijn voorganger Active Noise Cancellation (ANC).

Oplaadcase ook kleiner

Met de kleinere oordopjes, is het logisch dat de Sony Noise-Cancelling Earbuds ook komen in een kleinere oplaadcase. Die kun je dan weer makkelijker in je broekzak stoppen en makkelijker meenemen. De kans is daarbij groot dat de set gebruikt maakt van draadloos opladen. De verwachting is dat de oordopjes volgende maand uitkomt.

De oplaadcase (Afbeelding: TheWalkmanBlog)

[REVIEW] Sony WF-1000XM3: AirPods-concurrent met ruisonderdrukking

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!