Mario Kart 8 Deluxe-koning? Doe dit weekend mee met dit toernooi

De kans is groot dat wanneer je in het bezit bent van een Nintendo Switch, dat je ook Mario Kart 8 Deluxe bezit. De game is een enorm groot succes en wordt nog altijd veel gespeeld.

Mocht je iemand zijn die ook echt goed is in Mario Kart 8 Deluxe, kan zaterdag meedoen aan de Autumn Cup in een competitie die wordt georganiseerd door Nintendo Benelux. En als je niet wint, dan heb je gewoon lol, want dat is wat de game biedt.

Mario Kart 8 Deluxe toernooi

De Autumn Cup is alweer het derde toernooi in het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Deze leuke competitie wordt georganiseerd door Nintendo Benelux, die voor dit evenement ook een eigen website heeft. Deze kun je hier bezoeken. De winnaar van dit evenement wint een HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe. Volgens Nintendo kun je hiermee nog intenser racen. Of je dan nog beter wordt in de game, dat is nog even afwachten.

Mario Kart 8 Deluxe
De hoofdprijs (Afbeelding: Nintendo)

Daarnaast organiseert Nintendo ook een actie op Twitter. Dat is vooral voor hen die niet zo goed zijn. Om te winnen deel je beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment op Twitter met de hashtag #AutumnCup en maak kans op een superzachte Mario Kart pluche. Dat is toch mooi meegenomen.

Zo doe je mee

De Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux wordt aankomende zaterdag gehouden van 19:00-20:00 uur. Om mee te doen kun je gebruik maken van de toernooicode 1668-9695-2875 en kun je op die manier kijken hoe goed je bent ten op zichte van de andere spelers in de Benelux. Mocht aankomende zaterdag niet uitkomen, dan is het goed om te weten dat je in januari een nieuwe kans krijgt. Dan wordt namelijk de Winter Cup gehouden, wat het laatste toernooi in deze reeks gaat worden. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft op de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Nintendo Switch voor de kerst scoren? Dan moet je dat nu doen!

Reageer op artikel:
Mario Kart 8 Deluxe-koning? Doe dit weekend mee met dit toernooi
Sluiten