Deze Marvel-acteur speelt in The Boys seizoen 4 op Prime Video (en je had het niet door)

Films & Series Lucas van de Wetering 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De eerste afleveringen van The Boys seizoen 4 staan op Prime Video, en een van de karakters wordt gespeelt door een Marvel-actrice.

De hit-serie The Boys op Prime Video is na twee jaar wachten eindelijk weer terug met een nieuw seizoen. De eerste drie afleveringen zijn nu te zien op de Amazon streamingsdienst. Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering uit, tot de finale op 18 juli.

In dit nieuwe seizoen zijn weer allerlei bekende karakters terug uit de vorige seizoenen, zoals The Boys zelf en een aantal leden uit The Seven. Maar dit seizoen speelt er ook een acteur in de Prime Video-serie die een Marvel-personage heeft gespeeld. En ik heb het niet over Billy Butcher.

Marvel en The Boys crossover op Prime Video

Het is niet nieuw dat iemand die een kleine Marvel-rol heeft gespeeld voorkomt in The Boys op Prime Video. Zo speelde Karl Urban (Butcher) de rol van Skurge in Thor: Ragnarok, Shawn Ashmore (Lamplighter) speelde Iceman in meerdere X-Men-films en Erin Moriarty (Starlight) speelde Hope Shlottman in Jessica Jones.

Maar nu is daar een nieuwe actrice bijgekomen in het vierde seizoen van The Boys op Prime Video. En je hebt het waarschijnlijk niet eens gemerkt, terwijl ze best een belangrijk personage speelt in Marvel. Tilda Swinton, de actrice van the Ancient One in meerdere MCU-films speelt de rol van Ambrosius in The Boys seizoen vier.

Deze Marvel-acteur speelt in The Boys seizoen 4 op Prime Video (en je had het niet door)
The Deep en Ambrosius (Afbeelding: Amazon)

Ambrosius en The Deep

Ambrosius is de nieuwe octopus en ‘geliefde’ van The Deep in het vierde seizoen The Boys. Hij houdt Ambrosius verstopt in zijn kledingkast. De vorige keer dat The Deep gesnapt werd met een octopus, liep het namelijk niet goed af voor de octopus. The Deep had er in het derde seizoen van de Prime Video-serie tenminste wel een lekker dinertje bij.

De relatie tussen The Deep en de Marvel-octopus is ingewikkeld. We weten ondertussen dat ze intiem zijn geweest, om het zo te zeggen. Maar in het vierde seizoen van The Boys op Prime Video lijkt The Deep nou niet heel veel van Ambrosius te houden. Zo wordt haar aquarium niet schoongemaakt en zit ze alleen maar in een donkere kast. Peta komt je weer halen Deep. Het wordt maar afwachten hoe deze relatie ontwikkelt.

Tilda Swinton als een nieuwe octopus-lover van The Deep in de Prime Video-serie stond zeker niet op mijn 2024 bingokaart, maar het is wel grappig. De bekende actrice heeft al in Marvel, The Hunger Games, Narnia en nog veel meer gespeeld. Maar nu mag ze een stemactrice-rol in The Boys ook op haar CV zetten.

De ultieme voorbereiding op seizoen 4 van The Boys op Prime Video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen