Deze grote Marvel-film kun je vanaf nu zien op Disney+

Films & Series Jeroen Kraak 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Disney+ is natuurlijk het digitale huis van alle Marvel-content. Vanaf nu kun je kijken naar een van de grootste Marvel-titels van het afgelopen jaar.

2021 was natuurlijk een hartstikke mooi Marvel-jaar. We zagen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden. Zo draait nu de nieuwe Spider-Man in de bioscoop (die we helaas nu niet kunnen zien) en zagen we onder andere WandaVision, Loki en The Falcon and the Winter Soldier voorbijkomen op Disney+. Natuurlijk zagen we in Shang-Chi en Eternals ook weer een aantal nieuwe superhelden op het witte doek. De Aziatische held stond al eventjes op Disney+ en nu nis het ook de beurt aan Eternals.

Grote namen in Eternals

Tja, Eternals is een lastig verhaal voor Disney en Marvel. Er waren hoge verwachtingen over de nieuwe film. Veel grote namen als Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington en Gemma Chan zien we terug in de film. Toch konden zelfs zij niet alle verwachtingen waarmaken.

Marvel toont teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Heb je de film zelf nog niet gezien? Dan wil je natuurlijk weten waarover deze gaat. Disney+ beschrijft het zelf als volgt: “Eternals van Marvel Studios gaat over een groep klassieke helden van voorbij de sterren die de aarde heeft beschermd sinds het ontstaan van de mens. Wanneer monsterlijke wezens, Deviants genaamd, op mysterieuze wijze terugkeren hoewel werd aangenomen dat ze waren uitgestorven, moeten de Eternals zich gedwongen herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.”

Matige beoordelingen voor de Marvel-film

De standaard voor Marvel-films ligt natuurlijk zeer hoog, omdat veel titels de laatste jaren een groot succes waren. Shang-Chi en The Avengers-films kregen veel lof en nu weet Spider-Man weer ontzettend goed te scoren. Voor Eternals valt het wat tegen. Een 6,7 op IMDb is niet slecht, maar ook niet top.

Op Rotten Tomatoes zijn de recensenten een stuk strenger. Eternals komt er slecht vanaf met een score van 47 procent. Het is volgens hen een van de mindere Marvel-titels van de afgelopen jaren.

Voor de Marvel-film moet je wel goede bilspieren hebben, want deze duurt zeker niet kort. De totale speeltijd is 2 uur en 37 minuten. Je kunt ‘m hier vinden op Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen