Marvel Studios-baas bevestigt Derde Deadpool-film

Films & Series Jeroen Kraak 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deadpool krijgt eindelijk een derde film. Dat maakt Marvel Studios-baas Kevin Feige bekend tijdens een virtuele perstour voor de nieuwe serie WandaVision.

Het Marvel-landschap was de afgelopen jaren behoorlijk versplinterd. Disney had de meeste rechten, terwijl ook 20th Century Fox behoorlijk wat titels in haar portfolio had. Met de overname van de filmmaatschappij door Disney is dat probleem al voor een groot opgelost. Daardoor kan Marvel nu een nog betere strategie voor haar titels plannen en kunnen nieuwe superhelden hun intrede doen in het Marvel Cinematic Universe.

Deadpool 3 komt eraan

Over een van die overgenomen titels doet Kevin Feige nu een uitspraak. Er komt een derde deel van Deadpool aan. Natuurlijk is de hoofdrol weer voor Ryan Reynolds, die de anti-held fantastisch neerzet. Feige vertelt meer over de titel: “De film krijgt een rating voor volwassenen en we werken nu aan script, waar Ryan toezicht op houdt. We zullen de film niet dit jaar opnemen, omdat we al een hoop andere titels hebben aangekondigd waar we nu mee bezig zijn. Het is spannend dat we eraan zijn begonnen. Weer zal een compleet ander karakter zijn intrede doen in het MCU.”

We kunnen uit de woorden van Feige dus opmaken dat Deadpool ook in het MCU komt. Dat kan Marvel op verschillende manieren doen. Het kan de Multiverse gebruiken, zoals het bij verschillende karakters gaat doen tijdens Spider-Man 3, of wellicht komt hij op een geheel eigen wijze aanwaaien, zoals we van Deadpool zijn gewend.

Binnenkort op Disney+?

Hoewel Deadpool nu dus bij Disney hoort, is de film nog niet te zien op streamingdienst Disney+. Dat gaat vermoedelijk veranderen, want de streamingdienst komt met het nieuwe kanaal Star. Daarop verschijnt de content wat voorheen onder 20th Century Fox viel.

Door de komst van dat nieuwe kanaal wordt Disney+ wel 2 euro per maand duurder in februari Je kunt echter nog wel tegen het ‘oude’ tarief een abonnement afsluiten, dat doe je hier. Mocht je in plaats van een jaarabonnement een maand-abonnement nemen, dan geldt het oude tarief voor zes maanden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen