Hugh Jackman hint grote comeback in het MCU

Films & Series Jeroen Kraak 6 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Hugh Jackman kennen we natuurlijk vooral als Wolverine. Marvel-fans hopen dat hij met de rol zijn intrede gaat maken in het MCU. Worden de gebeden verhoord?

Wie Hugh Jackman zegt, denkt natuurlijk aan Wolverine. Het personage uit X-Men is ontzettend populair. Een grote bijdrage daaraan komt natuurlijk van de acteur zelf. Hij zet de rol geweldig neer. Hoewel de acteur altijd vaag is over de toekomst lijkt hij nu toch wat openheid te geven.

Hugh Jackman hint op Wolverine en Marvel

Via Instagram geeft Jackman een eerste hint aan de fans. In een story post de acteur Wolverine fan art en een foto met Marvel-baas Kevin Feige. Het heeft er dus alle schijn van dat we de acteur binnenkort kunnen verwelkomen in het MCU. Ondanks dat de acteur er wel op hint, is er nog niets officieel.

Een terugkomst van Jackman als Wolverine kun je zeker bijzonder noemen. De laatste keer dat hij in de huid van het karakter kroop was in de film Logan in 2017. We zagen toen hoe het Marvel-personage stierf. Toch hoeft dat natuurlijk niet alles te zeggen in het MCU. Met het tijdreizen en de verschillende varianten die we zien in de nieuwe serie Loki lijken er dus genoeg mogelijkheden zijn om terug te keren.

Meer helden naar het MCU

Overigens betekende het einde van Wolverine in 2017 niet het einde van X-Men. Het is een belangrijke franchise voor Marvel. Kevin Feige liet al in 2019 weten dat hij X-Men maar al te graag geïntroduceerd ziet worden in het MCU. Dat zijn overigens niet de enige Marvel-helden die in het MCU komen na de overnamen van 20th Century Fox door Disney. Ook Deadpool en Fantastic Four lijken we binnenkort te kunnen verwelkomen.

In 2017 was bovendien de overname van 20th Century Fox door Disney nog niet rond. Het leek toen dan ook onwaarschijnlijk dat de Marvel-karakters van die filmmaatschappij mee konden doen in Disney-producties. Hiervoor zijn speciale overeenkomsten nodig. Disney lukt dat tot nu toe wel nog steeds met Sony. Daardoor zien we Spider-Man gewoon in het MCU.

Een serie over Wolverine?

Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat Wolverine een eigen serie op Disney+ zou krijgen. Die geruchten zijn nog niet bevestigd, maar dit kan wel eens een eerste hint zijn naar dat idee. In elk seizoen zou een ander periode uit het leven van Wolverine centraal staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen