Bekijk de eerste Mass Effect Legendary Edition gameplay

Games Jelle van Es 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De Mass Effect-trilogie geldt als één van de beste gameseries in games. Dit jaar kun je die gaan (her)beleven in
Mass Effect Legendary Edition. Gisteren is bekendgemaakt dat deze game op 14 mei uitkomt. En nu hebben we de eerste gameplaytrailer van de game.

Mass Effect Legendary Edition speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de mensheid heeft geleerd om het universum te verkennen. Daarbij wordt al snel duidelijk dat men niet alleen is en onderdeel is van een groter geheel met verschillende soorten wezens. En alsof dat nog niet genoeg is, dreigt er een groot gevaar.

Mass Effect Legendary Edition in mei

Jij gaat daarbij in Mass Effect Legendary Edition an de slag met Commander Shepard. Deze kun je zelf aanmaken, waarbij het mannelijke of vrouwelijke versie is. Je maakt daarbij kennis met andere personages en samen neem je het op tegen de verschillende bedreigingen, waarbij je door het universum vliegt. Gaandeweg leer je verschillende vaardigheden en word je telkens sterker. De drie games zijn stuk voor stuk de moeite waard en zijn voor deze heruitgave van heel wat verbeteringen voorzien. Hieronder zie je alvast de trailer.

Mass Effect Legendary Edition komt op 14 mei uit en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De collectie is ook te spelen op de Xbox Series X en PlayStation 5, waarbij je dan profiteert van snellere laadtijden. Op die manier zijn de welbekende ritjes in de lift een stuk sneller en hoef je je minder lang te vervelen. Verder is de trilogie voorzien van diverse verbeteringen, waaronder een 4K resolutie en HDR-ondersteuning. Naast de originele avonturen, krijg je ook toegang tot alle uitbreidingen die voor de game zijn uitgegeven.

Gameplay verbeteringen

Tot slot is het goed om te weten dat de maker de gameplay wat heeft verbeterd in de Legendary Edition. Met name het eerste deel voelt daardoor minder ouderwets aan. Hopelijk is het daardoor een stuk beter te spelen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen