Dit nieuwe Apple Watch model haal je nu met flinke korting in huis

Deals Jeroen Kraak 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De verschillende modellen van de Apple Watch zijn misschien wel het beste wat op er op smartwatchgebied is te krijgen. Nu is er een daarvan wel extra voordelig bij Mediamarkt.

Mediamarkt verkoopt bijna alles wat een stekker heeft of waar batterijen in kunnen. Of het nu een wasmachine, smartphone of een magnetron is, de elektronicawinkel heeft het allemaal. Deze week is het ook de plaats om jouw nieuwe Apple Watch SE aan te schaffen, want deze is extra goedkoop.

De Apple Watch SE is nu goedkoper bij Mediamarkt

Wellicht denk je bij de Apple Watch als eerste aan de Ultra en de Series 8, maar de SE is het model voor mensen die een goede smartwatch willen, maar niet te veel willen betalen. Nu geeft Mediamarkt 13 procent korting.

De Apple Watch SE is 200 euro goedkoper dan de Series 8. Hoewel die smartwatch misschien wat meer functies heeft, is die zeker niet sneller. De SE heeft dezelfde chip aan de binnenkant: de S8. Ook de batterijduur is met 18 uur op een volle lading ongeveer hetzelfde.

Waar je wel wat verschil in ziet zijn de gezondheidsfeatures, maar nog steeds is de Apple Watch SE een prima smartwatch als je al die poespas niet hoeft. Op de SE zitten nog steeds basisfuncties zoals fitness-tracking, een hartslagmeter, slaapmeter, crashdetectie, valdetectie en de menstruatiecyclus-tracking.

Wat ook verschillend is tussen de Apple Watch SE en de Series 8, is het formaat. Terwijl je bij de Series 8 kiest tussen de 41 en 45 mm-variant, hebt je bij de SE de keuze tussen 40 en 44 mm. De maten die je wellicht kent van andere modellen. Mediamarkt heeft ze allebei.

Apple Watch SE
Zijn ze niet prachtig? (Afbeelding: Apple)

Zo veel korting krijg je nu

Is dat allemaal geen probleem voor je? Dan is het nu de ideale tijd om een nieuwe Apple Watch SE (2022) aan te schaffen. Bij Mediamarkt kost het nieuwe model 13 procent minder. Dat betekent dat je voor het 40 mm-model nu 259 euro betaalt in plaats van 298,75 euro.

Wil je de grotere versie van de SE? Ook die is deze week voordeliger. Deze heb je nu voor 299 euro in plaats van 339 euro bij Mediamarkt. Dat is dus 40 euro minder.

Apple Watch, Fitbit of Android-smartwatch levensgevaarlijk met pacemaker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen