Mediamarkt: Dyson, AirPods en 3 andere topaanbiedingen uit de folder

Deals Jeroen Kraak 29 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Bij WANT schrijven we natuurlijk over gadgets, maar we willen ze ook graag in onze handen hebben. Jij wil dat natuurlijk ook en daarom speuren wij het internet af op zoek naar de beste deals. Deze week AirPods, Dyson en meer uit de Mediamarkt-folder.

Alle webwinkels hebben regelmatig interessante aanbiedingen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je een handje. Dit keer AirPods, Dyson en meer uit de Mediamarkt-folder.

Aanbiedingen bij Mediamarkt

Er zijn deze week weer een hoop aanbiedingen te vinden in de Mediamarkt-folder. Naast de AirPods en Dyson hebben we nog drie andere deals gevonden. Hier komen ze.

Dyson V15 Detect

Dyson is natuurlijk het merk als het om stofzuigers gaat. Helaas zijn ze wel enorm prijzig. Gelukkig kan het nu goedkoper bij Mediamarkt.

De Dyson V15 Detect past automatisch het vermogen aan op de ondergrond. Zo kom je tot het beste resultaat. Je hebt ‘m nu met 100 euro korting voor 599 euro.

Dyson, Stofzuiger
De Dyson V15 Detect (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

AirPods 2e generatie

Natuurlijk zijn nu de nieuwe AirPods Pro 2 en de AirPods 3 uit, maar dat betekent niet dat de tweede generatie van de gewone slecht zijn. Ze zijn de ideale budgetoptie en nu ook nog goedkoper bij MediaMarkt.

Je betaalt er normaal gesproken 141,99 euro voor. Nu is die extra voordelig. Je betaalt 129 euro voor de tweede generatie AirPods.

Apple AirPods 2 Earbuds MediaMarkt
De AirPods (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Samsung Neo QLED 4K 55 inch

Deze Samsung QLED geeft je haarscherpe beelden en levendige kleuren. Het beeld wordt constant geoptimaliseerd. Dat doet het door middel van Dynamic Tone Mapping. Hierdoor wordt de kleur en contrast aangepast bij elke scène.

Mindere beelden beelden worden automatisch verbetert door de 4K AI-upscaling. De televisie kost normaal 1.419 euro, maar nu vind je ‘m in de folder voor 1.199 euro.

Samsung QLED MediaMarkt
Een heerlijke televisie. (Afbeelding: Mediamarkt)

Sonos Ray

Een Sonos Soundbar is voor veel mensen een droom. Nu is een mooi moment om die in vervulling te brengen, aangezien je ‘m nu met korting kunt scoren bij Mediamarkt.

De Ray heeft een strak design en helder en krachtig geluid. Hij is redelijk compact waardoor die makkelijk in je interieur past. Daarnaast kun je makkelijk je set uitbreiden door andere Sonos-producten aan te koppelen. Je scoort ‘m nu voor 249 euro.

Sonos Ray Mediamarkt
Ray! (Afbeelding: Sonos)

iPad Air 2022 bij Mediamarkt

Last but not least de nieuwe iPad Air. Het is de ideale kameraad voor je op de bank en de ideale tussenoplossing tussen smartphone en MacBook. Met de M1-chip is deze tablet 60 procent sneller dan de vorige generatie.

De batterij gaat tot 10 uur mee. Daardoor kun je er ook prima op gamen in de hoogste versnelling. Met wifi 6 heb je bovendien razendsnel internet. Dit apparaat is nu 7 procent goedkoper, waardoor je maar 729 euro betaalt.

iPad Air (2022)
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen