Michael Schumacher krijgt docu op Netflix: dit kun je verwachten

We kennen allemaal het trieste verhaal over Michael Schumacher. Er komt nu een bijzondere documentaire naar Netflix met nooit vertoonde beelden.

Michael Schumacher is een van de grootste Formule 1-coureurs uit de geschiedenis. Helaas heeft een skiongeluk ervoor gezorgd dat hij nooit meer de oude geworden is door het hersenletsel wat hij heeft opgelopen. Hij verblijft op dit moment in zijn eigen huis waar medisch personeel hem verzorgd. Zijn familie houdt zijn precieze toestand geheim.

Dit is de nieuwe documentaire over Michael Schumacher

Desondanks wordt Michael Schumacher niet vergeten door de fans. Hij leeft nog steeds voort in de harten van de fans. Voor hen komt Netflix nu met een speciale documentaire over de oud-wereldkampioen. In Schumacher worden zijn vrouw, vader en broer geïnterviewd, maar ook prominenten figuren uit de autosport die dicht bij hem stonden. Zo vertellen ook Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Flavio Briatore en Mika Häkkinen over de bijzondere coureur.

Maar we zien niet alleen interviews in de nieuwe documentaire op de streamingdienst, meldt Deadline. Ook zijn er nog nooit vertoonde beelden voor de documentaire beschikbaar gesteld. Zo zien we momenten van Michael Schumacher die we nog nooit eerder hebben gezien. Je hoeft echter geen update te verwachten van zijn huidige situatie.

Nog even wachten op de nieuwe docu

De documentaire over Michael Schumacher koopt Netflix van Rocket Science. Het is een project van Benjamin Seikel en Vanessa Nöcker van het Duitse B|14 FILM.

Schumacher is vanaf 15 september te zien op Netflix. Die datum is niet geheel toevallig gekozen. Michael Schumacher maakte 30 jaar geleden zijn debuut in de Formule 1 bij Jordan. Later kwam hij ook in actie voor Benneton, Ferrari en Mercedes. Inmiddels heeft ook zijn zoon de Formule 1 bereikt. Net zoals zijn vader staat in het verleden staat ook hij onder contract bij Ferrari. Dit seizoen is hij echter gestald bij Haas.

Reageer op artikel:
Michael Schumacher krijgt docu op Netflix: dit kun je verwachten
Sluiten