Microsoft Flight Simulator krijgt real-time sneeuw in de game

Games Jelle van Es 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Sommige games zorgen er voor dat je op het puntje van je stoel zit om alles mee te maken. Bij andere games is het juist wat meer ontspannen. In die categorie kun je Microsoft Flight Simulator schalen.

Microsoft Flight Simulator kwam eind vorig jaar uit en geeft je de mogelijkheid om met verschillende vliegtuigen over de wereld te vliegen. Daarbij is de wereld zoals we die kennen enorm goed nagemaakt, wat het geheel heel realistisch maakt. En nu het winter is, is er een nieuwe laag toegevoegd aan de game.

Het sneeuwt in Microsoft Flight Simulator

Want wanneer je in Microsoft Flight Simulator ergens vliegt waar het op dat moment sneeuwt of gesneeuwd heeft, dan zie je dat ook terug in de game zelf. Op die manier heb je dus de mogelijkheid om over besneeuwde bossen te vliegen of zelfs hele steden die een compleet witte vibe hebben. De onderstaande trailer laat wat dat betreft een goed beeld zien van wat je kunt verwachten. En ja, het is dan ook mogelijk om even op compleet witte vlaktes te landen en daar te genieten van de prachtige omgeving terwijl de zon langzaam, maar zeker ondergaat.

Sinds de lancering van de game in augustus van vorig jaar zijn er vele verschillende updates in de game verwerkt. Zo is het nu mogelijk om aan de slag te gaan met een VR-headset in Microsoft Flight Simulator. Op die manier heb je nog meer het gevoel dat je de game zit. De game is overigens onderdeel van de Xbox Game Pass, waardoor je hem bij en actief abonnement gratis kunt binnenhalen.

Xbox Series X in de zomer

Microsoft Flight Simulator is nu enkel speelbaar op de pc. Maar er wordt ook gewerkt aan de spelcomputer versie voor de Xbox Series X en S. Die versie moet deze zomer uitkomen. Aangezien de game nu al behoorlijk goed speelbaar is met een controller, is de verwachting dat de game ook goed werkt op de spelcomputer. Wil je onze uitgebreide review lezen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen