Sam Dille
Sam Dille Gaming 7 jan 2021

Call Of Duty: Warzone spelers opgelet! Deze 4 wapen worden generfd

Goed nieuws voor Call of Duty: Warzone spelers. Na lang wachten is het moment dan eindelijk daar: de DMR wordt aangepakt. Samen met de DMR worden ook de Type 63, Mac-10 en Dual Pistols generfd.

De innovatieve en extreem dikke DMR krijgt heel binnenkort een update in Call of Duty: Warzone. Ontwikkelaar Raven Software kondigt dit aan in een tweet. Naast de update voor dit veel te krachtige wapen wordt er ook gesleuteld aan de Mac 10, Type 63 en Dual Pistols. Deze zijn allemaal exclusief voor Call of Duty : Warzone. De updates hebben geen invloed op de recentere Black Ops Cold War.

Ophef over de DMR

Vooral de afgelopen weken is er veel ophef over de DMR. Hij is ongekend populair, maar een hoop spelers hebben er problemen mee. het wapen is simpelweg niet gebalanceerd en te krachtig. De ontwikkelaars lieten nauwelijks iets van zich horen tot irritaties van vele spelers op fora zoals Reddit en ResetEra. Bovendien was de Mac-10 ook alles behalve in balans. Het geweer bleek namelijk nauwelijks te stoppen in gevechten van dichtbij, dus het is fijn dat deze SMG naast de DMR ook een nerf krijgt.

Alle wapens die updates ontvangen, zijn in december vorig jaar toegevoegd aan de Warzone van Black Ops Cold War. Meer dan 30 wapens werden aan bij de Battle Royale-game toegevoegd. De kans op gebreken bij het overdragen van enorme hoeveelheden wapens naar de game van Infinity Ward was dus groot. Hoewel er geen geplande releasedatum is voor de verbetering van de DMR en de andere geweren, is het toch een enorme opluchting om te weten dat hij eraan komt. Heb dus nog heel even geduld!

Dit gaat er veranderen:

  • DMR 14 – Reduced headshot damage, increased recoil
  • Type 63 – Reduced headshot damage, increased recoil
  • Mac-10 – Decreased headshot multiplier
  • Dual pistols – Increased hip fire spread, decreased damage range

Call of Duty Warzone

Call of Duty: Warzone verscheen begin 2020 als een Battle Royale-versie van Modern Warfare. Sindsdien is de game immens populair en komen er regelmatig leuke nieuwe features. Zo heeft de game in september een nieuw metrostation geïntroduceerd en kwam er in december een compleet nieuw eiland.

 

Reageer op artikel:
Call Of Duty: Warzone spelers opgelet! Deze 4 wapen worden generfd
Sluiten