Monster Hunter-film komt naar Nederland: zo kun je ‘m zien

Films & Series Jeroen Kraak 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

We kennen natuurlijk allemaal de Monster Hunter-games. Sinds kort is er echter ook een film. Deze komt nu naar Nederland.

Afgelopen week kwam de nieuwe Monster Hunter-game uit voor de Nintendo Switch. Het is een van de populairste spellen in Japan en de serie weet steeds meer populariteit te winnen in Europa en de Verenigde Staten.

Monster Hunter als film

Het is dan ook geen raar idee om van de game een film te maken. Sony Pictures werkte dan ook met Capcon samen om het spel te verfilmen. De regie werd in handen gegeven aan Paul W.S. Anderson die op zijn beurt opnieuw de samenwerking zog met Milla Jovovich. De twee werkten eerder al samen bij de verfilming van een andere game: Resident Evil.

In Monster Hunter word je meegenomen naar een andere wereld waar monsters regeren. Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid komen door een zandstorm in een nieuwe wereld terecht. De gigantische monsters blijken daar gewoon bestand tegen hun wapens. Het team doet er alles aan om te overleven en ontmoeten de mysterieuze hunter de de wezens wel aankan. Ze bundelen hun krachten om de wereld proberen te redden.

Zo kun je kijken

De Monster Hunter-film kun je op verschillende manieren binnenhalen. Vanaf 2 april kun je het digitaal aanschaffen bij platformen als Pathé Thuis en Amazon. Je download Monster Hunter en kunt hem daarna kijken en bewaren. Vanaf 14 april kun je de film ook huren. Hij is dan beschikbaar voor een bepaalde tijd waarin je het kunt zitten. Op 28 april komt er een fysieke release en kun je Monster Hunter aanschaffen op DVD, Blu-Ray, 4K UHD en met een speciale Steelbook.

Ben je meer een gamer? Dan kun je nog altijd de nieuwe Monster Hunter spelen op de Nintendo Switch. Wil je weten of je die game moet halen? Lees dan onze review hier. Daar vertellen wel je alles over het spel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen