Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt deze zomer uit

Games Jelle van Es 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gisteren hield uitgever Capcom een Monster Hunter Digital Event. Daarbij zagen we onder andere meer van Monster Hunter Rise, maar was er ook aandacht voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is een spinoff van de serie, die meer draait om het verhaal. En de belangrijkste informatie uit het evenement was de bekendmaking van de releasedatum van de game.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt deze zomer

Deze zomer kun je aan de slag met Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. De game verschijnt op 9 juli en is dan beschikbaar voor de pc en de Nintendo Switch. Daarmee krijgt de game qua visuals in elk geval een flinke boost. Het eerste deel was namelijk enkel op de Nintendo 3DS te spelen. Om alvast in de juiste sfeer te komen van de game, heeft Capcom een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

In Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin krijg jij te maken met eieren die uit worden gebroed. De speler krijgt daarbij de legendarische Razewing Rathalos onder zijn hoede. Dit krachtige monster kan uitgroeien tot een sterke bondgenoot, maar kan tegelijkertijd ook onvoorspelbaar zijn. En als hij dan besluit met jou te breken, dan is het gelijk een groot gevaar voor de wereld. Die balans zorgt er voor dat er meerdere mensen zijn die het beest liever een kopje kleiner gemaakt zien worden. Met de release van de game, worden er ook drie nieuwe Amiibo’s vrijgegeven in de vorm van Razewing Ratha, Tsukino en Ena. Wanneer je die koppelt aan de Nintendo Switch, dan krijg je de mogelijkheid om speciale armor te downloaden.

Monster Hunter Rise-koppeling

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een koppeling te maken met Mosnter Hunter Rise. Wanneer er een savefile van die game op de Nintendo Switch staat, dan krijg je automatisch armor gebaseerd op die game in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. De game is tevens te spelen met een vriend of vriendin, waarbij je het dan samen opneemt tegen krachtige monsters.

Monster Hunter Rise krijgt een nieuwe demo op de Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen