Monster Hunter Rise krijgt een nieuwe demo op de Nintendo Switch

Games Jelle van Es 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de leukere dingen die de Nintendo Switch ons heeft gebracht, is dat heel wat games die er voor verschijnen, voor de release een demo krijgen. Zo ook Monster Hunter Rise.

Er was al een tijdelijke demo van Monster Hunter Rise die je de mogelijkheid gaf om de game te leren kennen. En nu heeft Capcom laten weten dat die demo terugkomt met wat extra uitdagingen.

Demo voor Monster Hunter Rise keert terug

Op 11 maart keert de demo voor Monster Hunter Rise terug in de Nintendo Switch eShop. Daarbij krijg je de mogelijkheid om het op te nemen tegen de Magnamalo, één van de sterkere monsters in de game. Om een beetje een beeld te krijgen van wat je straks kunt verwachten van de game, dan is de onderstaande trailer zeer de moeite waard om te bekijken.

Mocht je al eerder de demo van Rise hebben gespeeld, dan krijg je de mogelijkheid om je pogingen om de monsters te verslaan te resetten, zodat je weer met een schone lei kan beginnen. De demo is namelijk niet oneindig te spelen, maar is meer bedoeld om je een paar pogingen te geven om zo een idee te krijgen van wat de game uiteindelijk te bieden heeft. De voortgang die je boekt, gaat zodoende ook niet mee naar de uiteindelijke game. Die laat overigens niet meer heel erg lang op zich wachten, want die verschijnt op 26 maart en is onder andere hier te scoren.

Speciale Nintendo Switch

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Nintendo Switch, maar enorm goede ervaringen hebben gehad met Monster Hunter World (waar Monster Hunter Rise een vervolg op is), dan is het aan te raden om een speciale bundel te kopen. Dan krijg je een speciale versie van de spelcomputer samen met de game.

Er komt een speciale Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen