Er komt een speciale Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Games Jelle van Es 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch is en blijft een fijne spelcomputer waarop je heel wat games kunt spelen. En zo nu en dan wordt er een speciale versie aangekondigd om je te verleiden om een tweede of derde exemplaar te halen.

Deze keer komt er een speciale Nintendo Switch samen met de lancering van Monster Hunter Rise. Het nieuwste deel in de langlopende komt op 26 maart en komt dan samen met een speciale versie van de spelcomputer.

Speciale Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Het gaat om de zogenaamde Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition, die qua design net even anders is. Zo vind je op de dock van de spelcomputer een afbeelding van Magnamelo, wat een belangrijk monster is in de nieuwe game. Daarnaast is de spelcomputer zelf en zijn de Joy-Con-controllers ook versierd, waardoor je echt een iets andere spelcomputer hebt. De Switch komt inclusief een downloadcode van de game en komt met de Deluxe Kit DLC en andere bonuscontent. Verder komt er ook nog een speciale Pro Controller uit die met hetzelfde soort design wordt uitgebracht.

Het packshot (Afbeelding: Nintendo)

Het is nog niet bekend hoeveel deze Monster Hunter Rise Nintendo Switch gaat kosten, aangezien men in Europa geen adviesprijzen meer geeft. Het zou me echter niet verbazen als hij boven de 360 euro gaat uitkomen, aangezien je een combinatie krijgt tussen de spelcomputer en de game. Zo gaat de nieuwe Super Mario-editie van de Nintendo Switch zonder game al zo’n 339 euro kosten. Daarnaast is het de vraag hoe makkelijk je hem kunt kopen of dat het om een beperkt gelimiteerde editie gaat.

De Pro Controller (Afbeelding: Nintendo)

Probeer de game zelf

Mocht je al een Nintendo Switch hebben, dan kun je alvast aan de slag gaan met Monster Hunter Rise. Er is namelijk nu een demo beschikbaar van de game. Deze is te spelen tot en met 31 januari en geeft je vier verschillende quests. Meer over die demo lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen