Motorola gaat Met Razr 3 opnieuw de concurrentie aan met Samsung

Smartphones Jeroen Kraak 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij een opvouwbare telefoon denk je waarschijnlijk meteen aan Samsung. Maar Motorola is in die tak ook al een tijdje actief en komt met een nieuw model.

Motorola ken je waarschijnlijk vooral als een budgetmerk, maar de fabrikant maakt ook al jaren wat duurdere opvouwbare telefoons. De Razr was een van de eerste exemplaren en daar kwam vorig jaar de Razr 5G. Nu is het bedrijf terug om het vuur aan de schenen van de Samsung Galaxy Z Flip 3. Het komt binnenkort met de Motorola Razr 3.

Een nieuwe Motorola Razr

In een artikel op het Chinese medium Weibo liet Lenovo-baas Chen Jin weten dat er een derde Razr er aan komt. Volgens de topman heeft het nieuwe model meer kracht, een aangepaste interface en ziet die er ook nog eens beter uit.

Wanneer de nieuwe telefoon precies uitkomt is nog de vraag. De topman van Motorola geeft niet meer details van het toestel prijs. Het is ook onduidelijk of de telefoon eerst in China uitkomt, of dat er een wereldwijde release komt.

Motorola Razr 3
Het bericht op Weibo is duidelijk toch? (Afbeelding: Motorola/Weibo)

Tijd voor een nieuw model

Op dit moment moet je het dus nog doen met Razr 5G als je een opvouwbare telefoon van Motorola wil. Die is zeker niet goedkoop, want als je deze bestelt via de site van het bedrijf betaal je daarvoor 1.299 euro voor. Voor dat bedrag krijg je een toestel met 256 GB aan geheugen, een 6,2 inch OLED-scherm, een hoofd en selfiecamera van 48 MP. Onder de motor(ola)kap zit een 765G-provessor met 8 GB RAM.

Wat ons betreft kun je beter voor de Galaxy Z Flip 3 5G gaan, die een veel beter scherm en processor heeft. Bovendien is deze goedkoper. Het is dus inderdaad tijd voor een nieuwe Razr waar Motorola waarbij het opnieuw de concurrentie aangaat met het Koreaanse bedrijf. Bovendien komt ook Huawei met een interessant opvouwbaar toestel, die het nog lastiger maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen