Jelle van Es
Jelle van Es Games 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fortnite-ontwikkelaar Epic trakteert je op gratis games

Wanneer je denkt aan grote en populaire games, dan is Fortnite nog altijd de game waar we aan denken. De ontwikkelaar en tevens uitgever van de game is Epic Games. En zij hebben sinds een paar jaar ook hun eigen store.

En op de Epic Game Store kun je naast Fortnite natuurlijk nog een berg aan andere games scoren. Regelmatig word je daarbij getrakteerd op een gratis titel. Dat doet de uitgever nu extra in de kerstperiode.

Gratis game van Fortnite-maker Epic

En vandaag geeft de Fortnite-maker een game weg die echt de moeite waard is. Het gaat om de game Vampyr en hij is hier te scoren. Het is een game die een paar jaar geleden werd uitgebracht, maar nog altijd dik de moeite waard is. In de game reis je af naar het Londen in het jaar 1918. Jij speelt de rol van Dr. Jonathan Reid. En de beste man is nog maar net in een vampier veranderd. Alsof dat nog niet genoeg is, gaat de stad ook nog eens gebruikt onder een griep-virus (waarschijnlijk de Spaanse griep, die destijds vele doden eisten). Als dokter probeer je de mensen te helpen, maar tegelijkertijd ben je dus ook een vampier. En moet je je voeden om in leven te blijven. Het is daarmee zo’n typische game waarbij je te maken krijgt met keuzes en de gevolgen daarvan. Aan de hand van die keuzes bepaal je of je Londen redt of juist in complete chaos onderdompelt.

Simpel binnen te halen

Om Vampyr gratis te spelen, hoef je overigens niet heel erg veel te doen. Je hoeft alleen maar even in te loggen op de Store, de game te selecteren en toe te voegen aan je account. Vanaf dat moment is de game voor altijd voor jou. Downloaden kan dan alsnog op een ander moment. Zodoende kun je als je wil in de tussentijd gewoon Fortnite blijven spelen.

Fortnite Season 3 op z’n kop: bekende superheld duikt op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!